Кредити Финанси

Някои изгодни оферти за рефинансиране на потребителски и бърз кредит

Винаги преди да вземете бързи или потребителски кредити трябва да сте информиране какво се случва на този вид пазар. Ако сте решили че трябва да финансирате някой от вашите предишни кредити бъдете нащрек с условията на банките и фирмите за кредити. Много хора взимат пари назаем от една банка за да погасят задълженията си в друга банка. Повечето от тях изискват да имате поръчител за това нещо. Накратко ще се опитаме да ви представим някои добри оферти в които можете да се възползвате при тегленето на кредит независимо дали става въпрос за бърз или потребителски кредит. При тези фирми не се нуждаете от поръчители или от трудов договор. Повечето фирми искат само да имате лична карта за да кандидатствате. Не е нужно и да получавате заплата през тях на сметка.

 

International AssetBanК

Тази банка ще ви отпусне кредит без да иска поръчител.

Кредит без поръчител се отпуска за всякакви битови нужди на гражданите. Може да послужи за някакво лечение или пък за обучение, също става и за рефинансиране. Няма да ви търсят сметка за какво точно сте изхарчили сумата пари. Лихвите са доста изгодни. Лесно може да рефинансирате без да е необходимо поръчител. Процедурата за кандидатстване е доста бърза и лесна. Всички кредити се изплащат на точки вноски ежемесечно по предварителен график.

Уни Кредит Булбанк

Тази банка предлага услугата за бърз кредит без да се нуждаете от поръчител. Тук също става бързо одобрението. Необходими са ви документ за самоличност и малко търпение. Рефинансирането на заемите също става Без да е необходим поръчител. Още в същия ден можете да разполагате с заявената сума. Лихвите са доста ниски. След това връщате сумата на вноските които вие сте избрали. Няма да бъде нужно да чакате много време за одобрение, особено ако сте кандидатствали през интернет.

Източник: https://provident-bg.com/

Подобни публикации

Как да изчистите кредитното си досие?

admin

Как да намерите най-добрата оферта за потребителски кредит?

admin

Онлайн заеми: Как да намерим най-добрия и да избегнем измамите

admin