Полезно

Защо да изберем гуми Радар?

През 2006 г. в Сингапур Omni стартира Radar Tyres, марка, която не трябваше да преминава през дългия и неравен път към успеха. През това време гуми Радар успяха да спечелят сърцата на много автомобилисти по света.

Всички гуми Радар, са постоянно тествани, както за изследователски цели, така и за сертифициране по световните стандарти. Системата за контрол на качеството, извършена на всички етапи на производство, позволи крайният резултат да стане доста популярен сред автомобилистите.

Компанията Omni произвежда гуми по най-модерните технологии. Гуми Радар привличат вниманието с оригиналният си дизайн, затова е невъзможно да ги пропуснете в асортимента от огромен брой подобни продукти, представени на световния пазар от други производители.

Подходът на компанията към бизнеса е напълно уникален. От една страна наблюдаваме европейско уважение към екологията. От друга страна, стремеж към създаване на отговорен бизнес. Това е уникална комбинация. Досега повечето марки не са свързани с екология или някаква социална дейност. Това бавно се променя, но в сравнение с Radar Tyres, другите са далеч назад. Компанията зад Tire Radar е предоставила 1,15 милиона долара в подкрепа на изследвания, свързани с лечението на рак на гърдата от 2011 г. насам. Марката отдава голямо значение на ограничаването на отрицателното въздействие върху околната среда, произтичащо от дейността на всеки автомобилен производител. Гуми Радар притежават най-взискателните сертификати, свързани с екологията и качеството на гумите.

Гумите на компанията Omni винаги се произвеждат на най-високо ниво и обхватът на тяхното приложение е практически неограничен. Omni се е стремил и продължава да се стреми към комбинация от най-високи иновации и безупречно качество на своите продукти през цялата си дейност.

Зимните гуми Радар имат асиметричен модел, надарен с отлични характеристики на сцепление с различни видове пътна настилка, при различни метеорологични условия. За да закупите зимни гуми Radar, трябва само да определите нивото на газене на автомобила в климатичната зона, в която живеете и в зависимост от това изберете необходимата дълбочина на шарката.

Гумите Радар за летния период са подходящи за всички марки леки автомобили и имат редица предимства:

Те са много леки и са направени от сплав, която може да осигури много леки гуми. Шарката на протектора е симетрична и позволява отлично сцепление на всеки път.

Те включват в състава си активни компоненти, които позволяват запазване на най-голяма стабилност при шофиране и еластичност на гумите дори при най-високите температури през лятото.

Покупката на всесезонни гуми Радар ще позволи на всеки собственик на моторно превозно средство да спести пари. Rubber Radar, предназначен за всякакви метеорологични условия, събра всички най-добри характеристики на зимните и летните гуми на тази марка.

Всесезонните гуми Radar са добър начин да спестите пари. Те комбинират възможностите на летните и зимните гуми. Покупката им ще ви помогне не само да спестите парите си, но и да направите пътуването с колата си комфортно и удобно.

Подобни публикации

Билки при висок холестерол

desito

Тълпа и публика

admin

Какво причинява електрическите пожари? Ето какво трябва да знаете

admin