Мода

Изберете правилните дамски боти за вашия тип тяло

Когато настъпи есента, е време да приготвите модните си зимни дамски боти. Носенето на затворени обувки и ботуши изисква добра подготовка, за да накара тялото ви да изглежда секси. Не всеки чифт ботуши ще подхожда на всички видове и форми на тялото, защото всяка форма на тялото е различна. Някои обувки или боти могат да накарат тялото ви да изглежда секси, като го допълват, а други могат да акцентират върху нещата, които предпочитате да не подчертавате.

Също така трябва да сте наясно, че трябва да изберете правилната височина на тока, за да направите тялото си с добра визия. Повечето жени искат да бъдат перфектно облечени, докато крият областите на телата си, за които са несигурни. Без значение колко студено е, да бъдеш моден е задължително!

Знайте своя тип тяло

За да знаете какъв тип ботуши ще ви подхожда най-добре, следвайте ръководството, което ще ви помогне да направите правилния избор, когато пазарувате дамски боти. По този начин ще имате перфектен вид, защото няма да имате само сладък или стилен чифт боти, но те ще са правилните, които ви карат да изглеждате като моден експерт и модел.

Знайте височината си

Това е просто, защото всичко, което трябва да направите, е да разберете дали се считате за ниска, средна или висока дама. Това е нещо, което всеки добре знае. Според Националния център за здравна статистика, средната височина на жената е около 1,63 м, но трябва да разберете, че средната стойност на всяка страна е различна.

Помислете за формата на тялото си

Това е нещо, което можете да разберете, като погледнете в огледалото и разгледате добре тялото си. Ако откриете, че не сте сигурни за формата на тялото си, тогава се съсредоточете върху това да разберете къде да наддадете на тегло. Например, човек с форма на ябълка е склонен да събира тлъстини по-лесно около кръста. Измерванията, докато стоите пред огледалото в бельо, също ще ви помогне да разберете формата на тялото си.

Източник: https://how.bg/

Подобни публикации

Макси дрехи – дрехи, които визуално удължават и стесняват фигурата

admin1

Макси туники: Най-красивите модели за едри дами

admin1

За какви поводи са подходящи мъжките тениски с яка

adminche