За Дома

Светеща душ слушалка – не просто атрактивно, но и полезно приспособление

Ако в живота ви липсват ярките и топли цветове, или пък просто обичате да превръщате обичайните рутинни действия в нещо вълнуващо, то може би светещите LED душ слушалки са новост, която ще ви хареса. Едно на пръв поглед просто приспособление ще ви позволи да превърнете ежедневните хигиенни процедури в истинско аква шоу.

Кое прави слушалката с LED светлини толкова популярна?

Една рутинна процедура, каквато е къпането, лесно може да се превърне в релаксиращ или тонизиращ сеанс. Такъв ефект е възможен, благодарение на серия от иновативни приспособления, които превърнаха душа в нещо различно, атрактивно и полезно за нас хората. Паралелно с турмалиновите душ слушалки се появиха и светещите приставки. Те не са просто забавна атракция за деца, а нещо доста по-специално.

Слушалката има вградени в главата светодиоди (9 на брой), които оцветяват водната струя в три ярки нюанса – синьо, зелено и червено. Визуалният ефект в никакъв случай не бива да бъде пренебрегван, затова ще му обърнем внимание малко по-късно. Основната роля на цветовете обаче е да бъдат индикатор за температурата на водата.

Приспособлението се радва на засилен интерес от страна на купувачите по няколко причини. Цената му е ниска, а за използването на слушалката не е нужна специална техническа подготовка – просто завинтвате приставката на мястото на старата и можете да я използвате веднага. Резбата е стандартна и съвместима с всички душ батерии, предлагани на пазара.

В същото време душът ви дава точна информация за температурата на водата. Когато струята е оцветена в синьо, водата е студена. Зеленият цвят индикира приятна за къпане температура, докато червеният показва, че тя е гореща – над 45 градуса. Тази способност на душа е изключително полезна – предпазва от изгаряне и пести време за регулиране на температурата.

Цветотерапията – приятна за възрастните и забавна за децата

Отдавна е известна способността на цветовете да въздействат на психиката на човека. Оцветената светлина има свойството да тонизира, успокоява или енергизира, в зависимо от излъчвания цвят. Синият цвят е сред тонизиращите нюанси, затова именно той показва ниски температури на водната струя. Има ли по-тонизиращо и ободряващо средство от студен душ при силна умора? Може би единствено кафето.

Децата ви определено ще обикнат къпането с оцветена вода. Ако досега сте срещали трудност да ги накарате да влязат под душа, то с това малко и достъпно приспособление ще им изградите без принуда нужните хигиенни навици. Такава приставка можете да закупите дори онлайн. Магазин Tip.bg ще ви предложи няколко чудесни и евтини варианта.

Високо качество и безопасност

Душът с LED светлини, който ще ви предложат в споменатия онлайн магазин, ще бъде с гарантирано качество. Тялото му е изработено от стандартната за този тип продукти ABS пластмаса. Покритието от галванопластика придава приятен металически облик на изделието и го прави устойчиво на температурни и механични въздействия.

За включване на светлините не се изисква електрическо захранване. Това прави приставката напълно безопасна и подходяща за масова употреба. Слушалката е снабдена с миниатюрни светодиоди, които започват да светят при пускане на водата, оцветявайки струята в различни цветове. Не е нужно да купувате батерии или да търсите контакт. Подсветката се захранва от дискретни микротурбини, които се въртят от водния поток.

Източник: https://tip.bg/

Подобни публикации

Какво значение има размера на матрака за пълноценен сън?

admin

На какви критерии трябва да отговаря всяка една фирма за изхвърляне на стари мебели

admin

Избор на покривка за маса в хол или кухня – какво трябва да знаем

admin