За Дома

Знаете ли какви услуги могат да предложат автоключарите

Като кажете „автоключар“, сигурно си представяте някакъв занаятчия, който ходи с връзки ключове и сандъче инструменти, за да отваря повредените ключалки на автомобилите. Това отдавна не е така. Съвременните лицензирани автоключарски ателиета наемат само солидно обучени и технически подготвени специалисти (или обучават такива), които са способни да се справят с все по-нарастващите предизвикателства на съвременните автомобилни заключващи устройства.
Ето един неизчерпателен списък, който ще ви даде представа за какви услуги може да ползвате автоключарските ателиета:

• Изработка на ключове за автомобили: дубликати на оригинала, а при липса на оригинал – изработка на ключ по шифър, включително изработка на ключове с копиране на транспондер.
• Препрограмиране на транспондер – това е чипът, който прави връзката между компютъра на автомобила и дистанционното. Има случаи, в които се налага той наново да бъде обучаван и синхронизиран.
• Ремонт на повредени ключалки, декодиране и смяна на механични кодове на ключалки – при откраднат или загубен ключ е добре автоключалките на автомобила ви да се пренаредят и прекодират по нов ключ. Така старият няма да може да се ползва неправомерно от други лица.
• Ремонт и синхронизация на дистанционни – в някои ситуации дистанционните престават да функционират не само поради изтощени батерии и тогава се налага те да бъдат ремонтирани и отново синхронизирани с автомобила.
• Обучение на ключ – то е необходимо при загубата на оригиналния ключ, за да се синхронизира новият с автомобила ви.
• Поправка на повредени имобилайзери, включително изключване – случва се автомобилите да имат проблем с имобилайзера и да не запалват. Тогава се налага неговото изключване.
• Аварийно отваряне на всички видове превозни средства – това действие често се налага при блокиране на ключалките на вратите, багажника, контактния ключ. Причините може да са механични повреди или износване.
• Изваждане на ключ, който се е счупил в ключалката.
• Смяна на батерии за ключове и дистанционни.
• Технически консултации.

За да сте спокойни за автомобила си, потърсете услугите на сертифицирани автоключарски ателиета, на които може да доверите собствеността си.
SOS LOCKMITH предлага висококачествени ключарски и автоключарски услуги от всякакво естество.

Можете да разчитате на бърза реакция, професионализъм и коректност.
Ние се грижим за вашата собственост – доверете ни се!

Подобни публикации

Как да купим правилната играчка за дете: Съвети от психолог

redactort

Страхотни идеи, които можете да реализирате със самозалепващо се фолио

admin

На кои места в дома трябва да имате килим?

redactort