За Дома

Светеща душ слушалка – не просто атрактивно, но и полезно приспособление

Ако в живота ви липсват ярките и топли цветове, или пък просто обичате да превръщате обичайните рутинни действия в нещо вълнуващо, то може би светещите LED душ слушалки са новост, която ще ви хареса. Едно на пръв поглед просто приспособление ще ви позволи да превърнете ежедневните хигиенни процедури в истинско аква шоу.

Кое прави слушалката с LED светлини толкова популярна?

Една рутинна процедура, каквато е къпането, лесно може да се превърне в релаксиращ или тонизиращ сеанс. Такъв ефект е възможен, благодарение на серия от иновативни приспособления, които превърнаха душа в нещо различно, атрактивно и полезно за нас хората. Паралелно с турмалиновите душ слушалки се появиха и светещите приставки. Те не са просто забавна атракция за деца, а нещо доста по-специално.

Слушалката има вградени в главата светодиоди (9 на брой), които оцветяват водната струя в три ярки нюанса – синьо, зелено и червено. Визуалният ефект в никакъв случай не бива да бъде пренебрегван, затова ще му обърнем внимание малко по-късно. Основната роля на цветовете обаче е да бъдат индикатор за температурата на водата.

Приспособлението се радва на засилен интерес от страна на купувачите по няколко причини. Цената му е ниска, а за използването на слушалката не е нужна специална техническа подготовка – просто завинтвате приставката на мястото на старата и можете да я използвате веднага. Резбата е стандартна и съвместима с всички душ батерии, предлагани на пазара.

В същото време душът ви дава точна информация за температурата на водата. Когато струята е оцветена в синьо, водата е студена. Зеленият цвят индикира приятна за къпане температура, докато червеният показва, че тя е гореща – над 45 градуса. Тази способност на душа е изключително полезна – предпазва от изгаряне и пести време за регулиране на температурата.

Цветотерапията – приятна за възрастните и забавна за децата

Отдавна е известна способността на цветовете да въздействат на психиката на човека. Оцветената светлина има свойството да тонизира, успокоява или енергизира, в зависимо от излъчвания цвят. Синият цвят е сред тонизиращите нюанси, затова именно той показва ниски температури на водната струя. Има ли по-тонизиращо и ободряващо средство от студен душ при силна умора? Може би единствено кафето.

Децата ви определено ще обикнат къпането с оцветена вода. Ако досега сте срещали трудност да ги накарате да влязат под душа, то с това малко и достъпно приспособление ще им изградите без принуда нужните хигиенни навици. Такава приставка можете да закупите дори онлайн. Магазин Tip.bg ще ви предложи няколко чудесни и евтини варианта.

Високо качество и безопасност

Душът с LED светлини, който ще ви предложат в споменатия онлайн магазин, ще бъде с гарантирано качество. Тялото му е изработено от стандартната за този тип продукти ABS пластмаса. Покритието от галванопластика придава приятен металически облик на изделието и го прави устойчиво на температурни и механични въздействия.

За включване на светлините не се изисква електрическо захранване. Това прави приставката напълно безопасна и подходяща за масова употреба. Слушалката е снабдена с миниатюрни светодиоди, които започват да светят при пускане на водата, оцветявайки струята в различни цветове. Не е нужно да купувате батерии или да търсите контакт. Подсветката се захранва от дискретни микротурбини, които се въртят от водния поток.

Източник: https://tip.bg/

Подобни публикации

На какво да обърнете внимание, когато купувате домашни пантофи

admin

Шалтета и покривала за легло

admin

Защо да изберем бяло едноцветно спално бельо

admin
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .