Развлечения

Най-добрите подаръци за имен ден

Най-добрите подаръци за имен ден

Имените дни са сред най-почитаните лични празници в България, а и в много балкански страни. Някои хора празнуват по-грандиозно имения си ден, отколкото рождения. И тъй като през есента и зимата има изключително много имени дни, днес сме ви подготвили уникална селекция от прекрасни подаръци за вашите близки.

Цветя

Цветята са един от най-добрите подаръци за имен ден и могат да бъдат закупени от всеки цветарски магазин. Те са красиви и ярки и могат да допълнят всякакви други подаръци. Например, червени рози за половинката ви, а различни цветни лалета за приятел. Ако цветята ви се струват твърде обикновен подарък, тогава помислете за букет от бонбони.

Уред за опушване

Ако имате близък, който обича да готви нови и различни ястия, тогава уред за опушване на храна е отлична идея за подарък. Това невероятно устройство ви позволява да симулирате пушене на храни, без всъщност да ги опушвате. Има дигитално управление, голям капацитет и изолирана конструкция.

Най-добрите подаръци за имен ден - уред за опушване

Персонализирана тениска

В наши дни, на пазара ще откриете огромно разнообразие от персонализирани тениски за всяко българско име. Често можете да изберете от богат набор от надписи, или да поръчате нещо специално за вашия близък. Гарантираме ви голяма изненада.

Вино

Ако ваш близък или приятел обича качественото вино, подарете му бутилка вино, което не е опитвал досега. Друг вариант да зарадвате любителите на тази напитка е да им подарите чаши, тирбушон или други приспособления. Не на последно място, отлична идея е да подарите сомелиерско изживяване, което ще откриете в много сайтове за ваучери.

Ваучери

Като споменахме ваучери, те са много популярен начин да изненадате свой близък за празника му. От една страна, ваучерите не са безличен подарък, като да дадете пари на ръка, а от друга страна, давате възможност на получателя сам да изберете каквото му харесва. В различните магазини ще откриете ваучери за книги, бижута, дрехи, козметика, преживявания и още много.

Най-добрите подаръци за имен ден - ваучер

Кутия за бижута

Ако и вие притежавате много и различни бижута, знаете колко важна и трудна задача е тяхното организиране. Ето защо, добра идея за подарък за имен ден е да подарите кутия за бижута, особено за дамите. За да го направите, трябва да знаете какъв е вкуса на вашата близка или приятелка, както и обзавеждането в дома ѝ.

Декорации за дома

Много хора наричат декорациите за дома и сувенирите „прахосъбирачки“. Истината е обаче, че ако са правилно подбрани и имат някаква символика, те ще зарадват получателя и ще намерят важно място в дома му. Можете да изберете картина, статуетка, ваза или нещо друго, но ги съобразете с вида обзавеждане на получателя и се постарайте да са свързани с личността и предпочитанията на именика.

За още идеи за подарък за имен ден посетете сайта на един от най-популярните магазини за подаръци в България S-gifts – https://www.s-gifts.bg/podarak-za-imen-den.

Подобни публикации

5 неочаквани качества на идеалния мъж

admin

Предизвикателство: опитай да не се засмееш! Ще се справиш ли? (ВИДЕО)

admin

Усетете мексиканския полъх на един от най-екзотичните сериали по FOX “Кралицата на юга”

redactort