Развлечения

Превръща ли се четенето в отживелица?

Книги от Изток-Запад

Или все пак си остава най – успешният начин да избягаме от реалността

Който веднъж усети магията на книжния свят, никога няма да й се насити. Това е идеалният и лесен начин да познаете нови култури, места, хора и да развивате себе си. Разлистването и ароматът на всяка книга (нова или стара) само по себе си е истински ритуал, на който могат да се насладят само сериозните познавачи.

Днес сме затрупани от онлайн литература, която е също толкова привлекателна и всеобхватна, но нищо не може да се сравни с допирът до хартиените страници. Това е едно от нещата, които никога няма да излязат от мода. Дали ще се наслаждавате неангажирано на лек роман или ще изучавате усилено сериозна литература, винаги има какво да извлечете лично за себе си.

Радостта от хубавите книги

Ако обичате да четете, не е редно да се ограничавате в един или няколко жанра. Следващият път, когато решите да обогатите личната си библиотека, разгледайте онези заглавия, които смятате за нетипични за вас. Никога не се знае дали няма да попаднете на цял един нов свят, който да промени дълбоко вкоренени възприятия. Няма лоша книга! И въпреки че не можем да прочетем всичко, нека не се ограничаваме.

Емоциите и впечатленията, които можете да натрупате от някое ново произведение, могат да променят живота ви. И филмите са забавни, но те никога не могат да представят толкова пълно и ярко съдържанието на хубавата книга.

Често пъти се оправдаваме с липсата на време и динамиката на ежедневието. Това все пак не е причина да не четем. Дори две страници на ден могат да са точно това, от което имате нужда, за да се съвземете от проблемите. Книгите могат да променят гледната ви точка на 180 градуса. Никога не се знае, коя точно ще се окаже камъчето пренасочило ви в правилното движение.

Пътешествие от дома

Дори не е необходимо да пътувате, за да видите всичко по света. Само изберете дестинацията и се настанете в удобното кътче на вашия дом. Това може да е отправната точка за незабравимо пътешествие в живота ви. Не пренебрегваме значението на реалните преживявания, но книгите не са по–малко съществени в преценката и преосмислянето на всичко, което ни заобикаля. Няма възрастови ограничения, няма грешна посока. Обогатяването на вашата култура и речник могат да се осъществят с лекота. И когато четенето се превърне в така желана рутина, то ще ви липсва, както храната. Нахранете душата си!

Всички книги на Издателство Изток-Запад с 20% намаление!

Подобни публикации

Как да скроиш номер на приятел :)

admin

Уникална шега! Никой не различи мъжко от женско дупе! (МНОГО СМЯХ)

admin

Жените с тези 5 личностни черти знаят как да бъдат истински щастливи

admin
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .