Любопитно Спорт

Съветите на Nostrabet за отговорно залагане

Хазартът в своята основа е създаден предимно за развлечение, изпитване на късмета и засилване на удоволствията от любимите спортни събития. Не са малко и хората, които са успели да спечелят сериозни суми, а към тях ще добавим и професионалните играчи, чийто участия завършват със сериозни приходи. Преди всичко, трябва да запомним, че този вид преживявания са направени предимно за забавление. Всеки човек е склонен да се увлича малко повече в игрите и след това да съжалява за решенията си. Поради тази причина всички букмейкъри съветват своите играчи да бъдат отговорни, когато решат да използват услугите им. Ето защо в такива моменти не трябва да забравяме следните съвети:

  1. Никога не правете залози, когато сте под стрес. Напрежението не е най-добрият съветник и вместо да разпуснете и да се забавлявате, по-често може да постигнете обратния ефект. Целта е съвсем различна и ако удоволствието се изгуби, по-скоро може да приемете, че днес не е вашият ден и да преустановите играта. Психолозите винаги са напомняли, че спокойствието е важен фактор при взимането на всякакви решение, следователно трезвото мислене и осъзнаването, че днес просто не е ден за игри, може да спести много главоболия.
  2. Дисциплината при залозите е много добра практика. Всеки играч често използва тази практика, като автоматично определя бюджета си за игра на седмица или месец. Обикновено по този начин може да направи много добре своята преценка и да подреди правилно залозите си. Педантите достигат още едно ниво и определят бюджета си въпреки печалбата, която им носи. Те имат една сума и когато я изхарчат, не решават да се възползват от спечеленото, а просто ограничават играта си.
  3. Друго добро решение е следенето за бонуси и специални условия. Всеки букмейкър има определени дни, в които дава специални коефициенти и промоции. В момента играчите могат да се възползват от bwin бонус и съответно да получат бонус към своята сметка и по този начин спокойно да участват с повече приходи при по-малка инвестиция. Има предложения, които се предлагат за нови играчи, както и такива, които идват с презареждането на сметката. Тази функция също се отразява положително на отговорните залози.
  4. Освен създаването на дисциплина с бюджета, повечето играчи имат определени дни, в които избират да играят. Обикновено това са заредените с по-добри условия и предложения. Понякога букмейкърите пускат така наречения “Happy Hour” за своите играчи, понякога има и предложения като безплатен залог и още много други. Фокусът в тези дни е, че с минимални залози може да се участва в повече игри, следователно всички печелят. Добрата новина е, че такива възможности се предлагат в определени дни от работната седмица и в някои часове от уикенда, но винаги включват и някои актуални спортни събития от деня, от които искаме да се възползваме.
  5. Кеш-аут функцията също е добро решение, особено ако играчът е решил да бъде по-отговорен. Тя позволява залогът да се изтегли, дори и когато направения залог е на път да не се сбъдне. Срещу минимална такса, той може да възстанови много бързо голяма част от него и да направи друг залог, като по този начин забавлението коства много по-малко. Кеш-аут функцията практически промени смисъла на хазартните игри и ако в миналото беше ясно, че след края на мача можем да броим спечелилите и изгубилите, сега можем да видим само доволните играчи. Все пак целта никога не е била наличието на играчи с много горчив опит.

 

В заключение можем да кажем, че хазартът носи удоволствие и познатата тръпка, когато към него се подхожда отговорно. Добрите играчи отдавна са разбрали, че победата тук не е на всяка цена и понякога трябва да приключат участието си и да чакат следващия ден, в който късметът ще е на тяхна страна. Не са необходими други изисквания, за да се спази това изискване.

Подобни публикации

Предизвикателство: опитай да не се засмееш! Ще се справиш ли? (ВИДЕО)

admin

Знаеш ли какви са основните черти на всеки зодиакален знак? Виж сега!

admin

Кадри как жена се спасява при наводненията в Перу

admin
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .