Полезно

4 начина да се отървем от старите неща

почистване на стари неща

Ако до новата година остава по-малко от месец, ако до лятната отпуска имате време, изброимо на пръстите на двете ръце, предлагаме ви да научите, как да се отървем от старите неща.

За да не правим всичко в последния момент, вече си струва да се  отървем от старите неща. Ето 4 начина да се отървете от старите неща. Обадете се на Чистачи.com.

  1. Отпадъци от антики

Поддържам един стар гардероб на балкона си от около двадесет години. Всеки, който идва на посещение, с радост декларира: “Каква красота!” Лично тази “красота” не ми позволява да поставя там фотьойл и маса, за да пия чай на верандата през летните вечери. Но родителите ми строго забраняват да го изхвърля!

Ако мислите, че този подобна мебели имате и вие у дома. Ако смятате, че тя не може да бъде актуализирана. Например, премахнете старата боя и покрийте с нова. Ако трябва да направите това и нямате достатъчно време, попитате приятелите си за това. Аз например имам приятел, който актуализира старите мебели за собствено удоволствие. Може да дарите или да поискате да я върнете след възстановяване.

Актуализираната версия е лесна за продажба в антикварни магазини или на физически лица в интернет. Понякога старите мебели се изискват в театралните студия. Напълно възможно е след реставрация сами да поискате да се насладите на трансформираните такива и дори да решите да запазите за себе си!

  1. Използвани дрехи

Друг мой приятел си постави за правило: ако не е носи нещо от две години, ще се отърве от дрехата. И прави това по хуманен начин: дава го на приятели, съседи или в домове за социално слаби. Важно е да разберете, че вашият апартамент има ограничен обем. И всяко нещо допринася той да се изпълва. Ето, защо е важно да не го претрупвате. След няколко години такива неща се натрупват гардероб. Този процес може да стане неконтролируем и скоро просто няма да имате къде да живеете!

Нека помислим за целесъобразността … Разбира се, трудно е да се разделиш с блузата, която си купил с първата си заплата. Но си струва ли да я запазите като спомен? В края на краищата, ако не сте я носели пет години, малко вероятно е да я носите по-късно.

Признайте, че сте променили предпочитанията и вкусовете. Дайте нещо на тези, които се нуждаят от дрехата ви повече.

Не препоръчваме да хвърляте зимни дрехи през лятото (и обратно, летните през зимата). Защото с настъпването на студеното време често се появява мисълта: “Ето сега сакото би било полезно.”

  1. Старото нещо за вас е ново за хората около вас.

Почистете и съберете всички ненужни неща. След това поканете приятелите си и си направете парти: нека всеки да избере каквото си харесва. По този начин ще накарате приятелите си да се забавляват и да освободят къщата ви от боклука.

  1. Други неща

В никакъв случай не изхвърляйте чужди неща. Попитайте първо собственика им Ако се противопостави, опитайте да го убедите. С една дума, бийте се така, че всяко ненужно нещо да напусне дома ви. Защото само като се отървете от миналото, може да влезете в светло бъдеще. И е по-добре да го направите още с настъпването на новата година!

Подобни публикации

6 неща, които правите несъзнателно, които ви правят по-малко привлекателни

admin

Как да сглобим геймърски компютър

redactort

Изкуството на опаковането на подаръци

king content