Полезно

Товарен транспорт и хамалски услуги

товарен транспорт

В класацията на най-популярните видове товарни транспорт и хамаслки услуги се бележи от доказани в бранша фирми. Една такава са чистота.com.

С тях безспорно ще решите множество въпроси от преместване и изнасяне на старите неща, до цялостно почистване на мазетата в София.

На първо място е автомобилният транспорт на фирмата. Такъв е организиран, благодарение на големият автопарк, с който разполага екипа на фирма чистота.com.

Особено когато става въпрос за превоз на стоки на относително къси разстояния: в рамките на града, региона на столицата.

Едно от предимствата на автомобилния транспорт е достъпността им за широк кръг клиенти: от големи компании, които трябва да транспортират големи пратки, до лица, които трябва да транспортират пиано или да почистят сезонно своите тавани и мазета..

Предимствата на товарния транспорт са:

Благоприятни цени

Товарният транспорт, когато става въпрос за превоз на товари на къси разстояния, е най-икономичният вариант. Въпреки това, много фирми предоставят карти за отстъпка на редовни и корпоративни клиенти.

Възможност за изпращане в деня на подаване на заявката

Когато става въпрос за бързо и своевременно разчистване на мазета и тавани от остаряла техника, мебели и повредени уреди, то най-добрите в бранша са фирмите предлагащи хамаслки услуги. Такива имат екипи от здрави и силни момчета. Наред с това, такива умеят да разглобяват големи мебели като разтегателни дивани, кухненски шкафове и трикрили или четири крили гардероби.

Подвижност

Важно за всяка хамаслка работа е товарният транспорт да може да се паркира възможно най-близо до жилищния блок или терена, от където ще се извозват боклуци.

Гъвкавост

Независимо от вида на товара, който трябва да транспортирате, може уверено да кажем, че ще можете да използвате автомобилния транспорт. Съвременното оборудване, с което са оборудвани транспортните фирми, дава възможност за извършване на транспорт на различни видове товари, включително извънгабаритни, сложни, опасни и др. В същото време се осигурява висока надеждност на доставката на товара.

Надеждност

За превоз и транспортиране на товари е задължителна процедурата по предварителни заявки.

Товарен превози и хамалски услуги са от значение в случаите, когато бързо справяне с голям обем товари. Последните са от типа, които ще бъдат извозени в последствие до сметища.

Подобни публикации

Какво представляват безникотиновите вейп течности

admin1

5 неща, които хората казват, когато наистина ви обичат

admin

Градската дама и автомобилът за нея

admin