България

Сервизът на който да поверите превозните си средства

Употребата на превозни средства е постоянна! Не можем да си представим ежедневието без автомобил.  За да отидем на работа, да отидем до магазина, на почивка или просто за разходка, ние използваме автомобилите си постоянно, понякога дори повече от необходимото. А за да поддържаме тези машини здрави и сигурни, е необходимо да извършваме постоянна профилактика в автосервиз.

 

Ние, нашият екип препоръчваме денонощен автосервиз ПЕТКОВ, който  е част от Union Auto Group.

 

Сервизът стартира дейността си през далечната 2006 година и от тогава може да се похвали с редица редовни клиенти, клиенти, които бесусловно се доверяват, когато се касае за ремонт, поддръжка, сервизиране и обслужване на личните и фирмени превозни средства.

 

Сервизът е с основна концепция –денонощен автосервиз в София за оказване на комплексна авто-помощ, без значение от спецификата на проблемът, който е възникнал, аварията, както и спецификата на проблема.

 

Благодарение на правилната фирмена политика, повишаването на нивото на квалификация на персонала и непрестанното окомплектоване с нова съвременна техника, автосервиз ПЕТКОВ се наложи като единствения автосервиз в София, който ориентира своята дейност изключително към клиента: експресно и гаранционно обслужване на всички марки и типове автомобили с двигатели с вътрешно горене.

 

Ако се нуждаете от лично или фирмено сервизно обслужване на  автомобили – леки, лекотоварни и товарни, то тогава Автосервиз Петков е правилното място за Вас.

Сервизът е сред малкото автосервизи в София и страната, който разполага с напълно оборудвана сервизна база и работи денонощно – двадесет и четири часа, седем дни в седмицата. ПЕТКОВ дава пълна шест месечна гаранция на всички ремонти, авточасти и консумативи. Разполагаме с екип от висококвалифицирани специалисти, като качеството на работа и ценообразуването са гарантирани от внедрения контрол по качество (Quality Management System). Основно направление в което Денонощен Автосервиз – Петков е специализиран е – сервизно обслужване на Мерцедес. Сервизът извършва ремонти на Леки автомобили мерцедес и на камиони Мерцедес. Специализираното оборудване и квалифицираният персонал гарантират обслужване достойно за марката Мерцедес! Денонощен Автосервиз ПЕТКОВ е компания от нов тип: в центъра на фирмата е поставен КЛИЕНТЪТ – всички негови желания и претенции се удовлетворяват в срокове и граници, поставени от него самия, стига това да не противоречи на качеството на крайния продукт. Залагайки на високо качествени консумативи и безалтернативна сервизна дейност, предоставяме на клиентите си възможността да управляват надеждни превозни средства. Ние не предлагаме услуга, ние разрешаваме проблемите на Вашите автомобили чрез бързи и адекватни решения. Предлагайки профилактика и активна грижа към Вашия автомобил, ние правим така, че Вашето удоволствие от шофирането да е пълноценно. В Денонощен aвтосервиз ПЕТКОВ Вие ще откриете надежден партньор, който предлага професионална грижа за Вашите автомобили.

 

 

 

Подобни публикации

Сайт разкри лицето на измамите с кредити от разстояние – Борислав Фесчиев!

admin

Управление на репутацията за малки и средни фирми

admin

Мотокари под наем – алтернативи

gri123