Полезно

Съвети за коридора

Съвети за коридора

Комплект мебели, който традиционно е инсталиран в коридора, се състои от шкаф (единичен или двоен), рафт за шапки, закачалки, скрин, шкаф за обувки и някои други елементи. Също така би било хубаво да осигурите място за сядане, пейка, табуретка или тапицерия. В процеса по избор на мебели е необходимо да се вземе предвид, че всеки от елементите трябва да съответства на общия стил, използван при проектирането на всеки интериор.

Тук може да разберете повече за Цени за извозване на стари мебели с включена такса смет.

Изборът на мебели за коридора се основава на размера и формата на стаята. Ако имате типичен апартамент с малки размери, тогава идеален вариант за малко антре е вграден гардероб или килер. Такъв шкаф може значително да спести безплатните квадрати, както и да реши проблема със съхраняване на нещата. В него може да съхранявате голямо разнообразие от вещи, от дрехи до различни необходими дребни неща.

Оригинално решение може да бъде шкафът с врати, изработени от матирано огледало – те отразяват добре светлината и създават ефекта на визуално увеличаване на пространството. За тесни помещения са незаменими плъзгащите се врати от плъзгащи се гардероби, които се смесват по протежение на релсите на тавана или пода.

Ако в коридора има достатъчно място, тогава не може да се ограничите само до гардероб. Поставка за обувки, тапицерия за обувки, стояща закачалка за дрехи, рафт за шапки – тези и други мебелни елементи могат да бъдат подредени по различен начин и поставени директно (под формата на малка стена), на ъгъла или в свободно пространство, те ще намерят своите приложения. Същата подредба на мебелните елементи може да се види в много модерни кухни.

Ако не искате мебели в коридора си? Достатъчно е да окачите по стените куки за чанти, рафтове за шапки, огледало и т.н. В допълнение, коридорите могат да бъдат оборудвани с голямо разнообразие от предмети, необходими за съхранение на така наречените „улични“ предмети (например държачи за чадъри, палети за малки предмети, „джобове“ за ръкавици и др.).

Така оборудвани пространствата ще бъдат не само полезни, функционални, но и много модерни и удобни.

Повече за всичко това и най-вече разчистване на терена у дома, може да откриете на Хамал.Бг.

Подобни публикации

Почистване на прозорци в София

desito

Безопасност при картинга

admin

Радостта от кръщенето на любимото дете

admin1
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .