България

„Почувствай България” – един различен уеб сайт за туризъм и бизнес в България

Почувствай България е уеб сайт, който ви позволява да се докоснете до богатството на нашата родина. Сайтът дава идеи за места, които да посетим, пътешествия, които можем да предприемем и неща, които си заслужава да видим. По този начин се стимулира и развитието на туризма у нас. Освен това в него може да намерите и много информация за културата, традициите и обичаите на българина. Благодарение на целият снимков и видео материал, читателите буквално могат да почувстват България. Всяка една статия в сайта е наситена с качествени снимки и видеа, които ще ви пренесат във въпросната дестинация. Почувствай България не е просто уеб сайт, това е място, което представя държавата ни по един по-различен начин…

За разлика от останалите сайтове в интернет пространството, Почувствай България е ограничен откъм реклами, което си е цяло щастие, имайки предвид, че непрекъснато ни засипват с такива.  Стилът на уеб сайта позволява лесен достъп за четене. Секциите са така подредени, че сами да изберете това, което ви интересува, без да се налага да четете излишна информация. В началната секция ще научите малко повече за идеята на самия сайт. В следващите две – „Пътеводители” и „Места” ще откриете голям брой идеи за разходки и пътувания из уникалната природа на България. Освен, че получавате информация за интересните локации, с очите си ще може да видите и част от тях, благодарение на изобилието от снимки и клипчета. Отдел „Интересно” съдържа статии, на разнообразна тематика, в които може да научите за много интересни събития, традиции и обичаи, които дори не сте предполагали че съществуват! Чрез секция „На картата”, която представлява интерактивна карта, ще имате възможността лесно да откривате най-близките до вас дестинации, а и да добавяте свои такива. Всички тези показатели различават „Почувствай България”  от останалите места в мрежата.

Всеки човек има нужда да избяга от натовареното ежедневие и да си почине, а Почувствай България осигурява удобството лесно и бързо да изберете следващата дестинация за тази цел. Сайтът популяризира бижутата на българската природа и историческото наследство по нашите земи. Всеки един попаднал в „Почувствай България” научава интересни факти, изпитва любов към родното и се заразява с огромното желание да пътува!

 

Почувствай България разполага и със силно изградена мрежа от последователи и приятели в социалните медии. Може да откриете „feelBulgaria” и във Facebook, Instagram, Pinterest и YouTube. „Почувствай България” е от редките сайтове, които са изградили стабилна връзка със своите последователи. Сайтът дава възможност на всички желаещи да споделят пътеписи и преживявания, придружени с лични снимки. По този начин се свързват хиляди хора с един общ интерес – желанието да почувстват България.

 

Подобни публикации

Съкровищата на България (1 част)

admin

Управление на репутацията за малки и средни фирми

admin

Сайт разкри лицето на измамите с кредити от разстояние – Борислав Фесчиев!

admin
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .