За Дома

Къде може да сложим калиброван гранитогрес – съвети от Гауди ДС

Пригодяването на дома за живеене не е лесна задача като се има предвид купищата дейности, с които трябва да се захванем. Избор на мебели, избор на подово покритие, декориране и цветово оформление на всяко едно от наличните помещения – ще ни се наложи да отделим доста от времето си, за да се погрижим подобаващо за всички тези неща. Сред най-трудните решения си остава подборът на стенна и подова облицовка, която да бъде едновременно красива и практична. 

Доста от клиентските мнения са в полза на съвременния калиброван гранитогрес, който е без фуга, удобен е за лепене, също както и предлага най-различни варианти в дизайнерски план. Поради това, че материалът е полиран, луксозната обстановка у дома е гарантирана, а в онлайн магазин гауди дс ще откриете многообразие от размери и модели. Вижте сами

Какво е калиброван гранитогрес

Думата “калибър” означава точен размер. Калиброваните плочки се отличават с перфектна точност по отношение на своите форма, големина и правилност, което ги прави и отличен избор за хората, търсещи прецизност и безкомпромисност при обособяването на което и да е помещение в жилището. Когато гранитогресът бива положен, е много трудно да се видят очертанията, които показват къде са свързани отделните плочки. Усещането за цялост и завършеност е сред основните предимства на този вид подово покритие, които все повече клиенти избраха за своя дом.

За къде е подходящ

Освен за под, калиброваният гранитогрес може да се използва и като ценна облицовка. Каквото и да е неговото приложение, резултатите ще са свързани с постигането на лукс, стилно изпълване, модерен завършен и класическа красота, която ще изпълни всяко едно кътче във Вашия дом. Заложете на този материал за:

  • Дневната;
  • Кухнята;
  • Банята;
  • Коридора;
  • Фасадата.

Екстериорът също би могъл да бъде решен с гранитогрес, имитиращ мрамор, който също така имате възможност да изберете и в най-различни нюанси. Открийте подходящи решения в Гауди. 

По какво се отличава от некалиброваните плочки

Некалиброваните плочки се характеризират с повече неравности, като ръбовете им са заоблени, което не се наблюдава при калиброваните. Това ги прави по-трудни за монтаж, а крайният резултат не е толкова впечатляващ, както при другите видове. Тяхното рязане се извършва преди изпичане, докато калиброваните плочки подлежат на окончателна обработка най-накрая, като за целта се използва прецизен лазер. Това на свой ред повишава и качеството, което е обвързано и с по-високи цени.

Подобни публикации

Как да създадем минималистична баня?

admin

Вдъхновяващи рецепти: Готвим с любов за цялото семейство

admin

Вашият нов пасивен дом: Какви възможности и предимства може да ви осигури

king content