Полезно

Как да смесваме модели като професионалист?

Смесването на различни отпечатъци е един от най-трудните елементи на стайлинга: Дори дамите с усет към дизайна може да не успеят да съчетаят успешно един модел от друг. А вие успявате ли да балансирате моделите и отпечатъците с цялата им цветна, предизвикателна сложност? С този пост ще ви представим мнението на експерти за това как да използвате тенденцията, от основите за начинаещи до уменията за смесване на модели на експертно ниво.

 

Черно-бяла палитра

Лесно начало е да използвате елементи с монохромна палитра. Създайте тоалет в един цвят от глава до пети, но с всички различни щампи и шарки, за да добавя малко забавление към иначе обикновените силуети. Може би това е черно-бяла флорална рокля, облечена над черно-бяла карирана риза, гарнирана с овърсайз жилетка в черно-бяла гама. Когато монохромнотосъчетание изглежда непринудено, надградете, като използвате на красива комбинация от бижута.

 

Черно-бяла гама с допълнителни цветове

Цветните комбинации са важни. Черно-бялата палитра в съчетание с основни цветове, наситени нюанси или пастели винаги е безопасен вариант, докато смел цвят с набор от други ярки цветове е рискован. Така например светло зелено няма да изглежда толкова наситено с горско зелено, но маслината с шисти е страхотна комбинация.

 

Експериментирайте с мащаба

Ивиците са голяма тенденция, но актуализацията този сезон е да се играе с размерите. Опитайте да смесите плътни хоризонтални ивици със смели вертикални ивици и отгоре го покрийте с монохромна лека връхна дреха.

 

Включете елементи с общ цвят и различен принт

Един от ключовите моменти за смесването на различни щампи е сдвояването на дрехи, които имат поне един общ цвят, като черни и бели райета с леопардови или черно-бели ивици и тъмни флорални цветове – и двата вида щампи ги свързва това, че са в черен цвят.

 

Решете кой принт ще бъде основен и надграждайте над него

Разберете кой модел искате да заеме централно място и се опитайте да го сдвоите с не толкова сложен модел, който смятате, че го допълва добре. Райето от всякакъв вид е шикозна и основна шарка и може да се наслоява с всяка друга. Каре, полка точки, животински, геометрични или флорални отпечатъци също могат да работят като основни.

 

Използвайте текстура, за да добавите дълбочина

Твърде много щампи върху една тъкан правят съчетанието да изглежда скучно. Уверете се, че разнообразявате елементите си с различни щампи за богат външен вид. Такива комбинации изглеждат много романтично: ефирни шифони, витална коприна, маслено кадифе и тежки брокати се съчетават по грандиозен начин.

 

Ако дрехите са с принт, оставете аксесоарите изчистени и обратното

Експериментирайте с различни отпечатъци в дрехите, но се опитвайте да създавате съответствате на облеклото с аксесоарите си. Когато носите сложна щампа, е добре да носите и отпечатани панталони. Комбинирането на чанта с тежка щампа може наистина да отнеме фокуса от вашето облекло. Изберете една категория, за да носите отпечатъци – дрехи или аксесоари – и дръжте другата монохромна.

 

Памучни панталони с широка кройка

Инвестирайте в качествени елементи вместо в еднодневни стоки, закупени от улицата. Отпечатъците винаги са много въздействащи, така че не е необходимо да носите облекла и аксесоари с отпечатъци всеки ден. Уверете се, че дрехите с отпечатъци, които носите, остават в най-добрата си форма и можете да ги запазите с години. Изберете богати, луксозни материали и блестите в тях!

Подобни публикации

Как да изберете своя зъболекар и клиника за лечение?

ilia

Защо регулируемите легла са чудесни за двойките

desito

Електрически конвектори Adax и техния правилен избор

admin1
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .