Полезно

Как да планираме нашият сватбен ден?

Успехът на тържественото събитие зависи от правилната подготовка. Сватбата е отличен пример.

Искам да споделя с вас няколко прости съвета как да планирате сватбения си ден навреме, така че да остане само приятни спомени с минимални грижи и страхотни спомени. Как да избера най-добрият сватбен фотограф в София?

✔Започнете да планирате деня си в края на основните точки

⠀Това, разбира се, не е времето на фойерверките и сбогом на гостите. Определете етапите и напишете времето за изпълнение от края до началото.

Това улеснява много планирането на часа: от сутрешния будилник до сватбената фойерверка.

✔Запомнете малките неща

Често пъти малките неща, които изглеждат много малко отнемащи време, могат да имат голяма разлика във времето на вашата сватба.

Например: наздравици, поздравления и фотосесия с гости, хвърляне на букет, разрязване на торта – всичко това може да се забави. Необходимо е да се предвидят временни пропуски за тези точки.

⠀✔Запомни броя на гостите, поканени

⠀Гости и общия брой имат пряко въздействие върху времето на сватбения ден. Продължителността на някои точки от плана ще се различава значително при 20 и 80 гости. Време за поздравления, фотосесия с младоженците и т.н. Обърнете внимание на това.

⠀✔Минимизирайте времето между церемонията и банкета

⠀За разходка – фотосесия, са необходими 2-3 часа. Помислете за гостите си. Организирайте им по това време бюфет в ресторанта с напитки и леки закуски.

✔Планирайте времето си винаги максимално

⠀ Времето запътуване обикновено отнема 40 минути, планирайте 1 час. Ако пристигнете по-рано, ще има допълнително време за правене на снимки с гости.

Надявам се тази статия да ви помогне да управлявате времето си в такъв важен ден без никакви проблеми.

И ще се радвам да запиша всичките ви радостни моменти в снимки, като ги запазя за семеен албум.

Често срещани грешки при подготовката за сватба

Младоженците мечтаят сватбеният ден да бъде на най-високо ниво и всичко да е идеално. ⠀

Всяко малко нещо е важно, всеки детайл зависи един от друг, добавяйки цялостна картина на тържеството. ⠀

Но има някои грешки, които младите хора често допускат, когато се подготвят за сватба. ⠀

🟥 Грешка # 1. Грешно разделение на бюджета ⠀

Понякога младите хора започват да се подготвят за сватбата не от самото начало, а от края, тоест харчат много отначало за детайли, струва им се, че това са малки суми и в крайна сметка харчат за по-голямата част от бюджета. И тогава спестяват от фотограф или сватбена рокля. ⠀

🔺Съвет: струва си да започнете от голямо към малко, първо да поръчате глобални неща и след това да преминете към малки неща. Правилното разпределение на финансите на сватбата ще помогне да не се изхвърлят пари, а да се харчат наистина полезно.

🟥 Грешка # 2. За да успеете за всичко за един ден

Започвайки да планират сватбения си ден, младите хора се опитват да изтласкат всичко: откуп, сватба, рисуване в службата по вписванията, разходка, банкет и понякога изходна церемония.

Поради това трябва да се събудите рано сутрин или дори през нощта, за да имате време да си съберете багажа. ⠀

🔺Съвет: ако сватбата за вас е сватба в църква, оставете я; официална живопис, след това дайте предпочитание към нея; обети пред най-близките си – изберете церемония. ⠀

🟥 Грешка # 3. Декорът не е толкова важен

Първоначално изглежда, че декорът е нещо допълнително и не си струва да се харчат много пари. Но истината е, че това е един от най-важните разходи.

Декорът е този, който задава тон и специално настроение за целия празник. ⠀

🔺Съвет: сватба декор ще бъде заснето на сватбени снимки, които ще преразгледа в продължение на повече от една година. ⠀

Арката, президиумът, бонбонът, масите на гостите – това е, което постоянно попада в обектива на камерата и е много красиво, когато всеки детайл е обмислен и проектиран в същия стил на вашата почивка. ⠀

Следователно не си струва да спестявате много от тази част от бюджета. ⠀ Избягвайки

тези грешки, можете да направите сватбата си точно за това, за което сте мечтали, а на фотосесията бъдете искрени, наслаждавайки се на деня си пълноценно.

Подобни публикации

Как да се обличате, за да привлечете късмет?

admin

Как да избираме дамски луксозни часовници

desito

Презентиране на продукти в интернет

admin1
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .