Полезно

Как да избираме дамски луксозни часовници

маркови часовници, дизайнерски часовници, оригинални часовници, луксозни часовници

Избор на дамски часовник

Най-важното в подбора на марков часовник, винаги е била точността. След нея се нарежда външния стил и дизайн на модела. Важно е още моделите часовници да са удобни.

Тези, които стоят на китката и хармонично се съчетават със стила на роклята и събитието, за което са носени са най-добрия вариант!

Съвременните дизайнери представят огромен избор от дамски луксозни часовници. Сред тях могат да се видят модели със скъпоценни камъни, кожени каишки или гривни, с календари и компаси.

Когато избирате този аксесоар, трябва да обърнете внимание на дейността и възрастта си!

Ако сте успешна бизнес дама, тогава е добре да избирате измежду маркови часовници от доказани производители. Такива са дамските часовници от Timebox.bg.

В ежедневието, добре се вписват класическите модели. Такива може да са покрити със сребро или злато.

За офис средата може да изберете нещо по-оригинално, но със сигурност подходящо за бизнес стила на облекло. Такъв часовник не трябва да е твърде дързък или ярък.

  • Колкото по-висок е статутът Ви, толкова по-скъп трябва да е часовникът!

Часовникът на бизнес дамите трябва да представя добре притежателката си. Такъв показва не само статуса, но и трябва да си партнира, преди всичко с облеклото.

За стилното и модерно момиче изборът на дамски часовник е насочен, предимно към хармонията с нейните тоалети.

Обърнете внимание на най-новите дизайнерски часовници. Те са, сред топ иновациите.

Луксозните часовници с полускъпоценни и скъпоценни камъни подхождат на почитателките на бляскави неща.

Жените и момичетата, които предпочитат да поддържат активен начин на живот, избират по масивните модели часовник или спортен часовник с допълнителни екстри.

  • Когато избирате часовник, планирайте форма и размер!

За елегантната слаба китка, най-подхожда часовник с тясна каишка, верижка или лента. На голямата китка,партнират си моделите часовници с по-широка каишка, но не твърде изпъкнали. Ако имате дълги пръсти, моделите под формата на гривна ще подхождат най-добре.

Единственият случай, в който трябва да се явите,без любимия часовник е тържествено събитие. Според етикета, вечерната рокля, съчетана с часовник на ръката е знак за лош вкус. За този момент е по-добре да се ограничите в простотата и скромните бижута.

Часовници и мода

Модерните дамски часовници са важен компонент от образа на съвременната жена. Всеки сезон си има своите нови модели оригинални и луксозни часовници. Тази година актуални са малките размери. Те са подходящи във всяка ситуация и допълват всеки стил.

Дизайнерски часовници са идеален вариант, както за момичета, така и за жени. Удобни часовници се предлагат от много известни компании катоEmporio Armani, Hugo Boss, Michael Kors, Daniel Wellington, Diesel, Skagen, Tommy Hilfiger,Fossil, Casio.

  • Водещо място, сред съвременните модели, заемат тези с открит часовников механизъм.

Минимализъм и простота също са релевантни!

Циферблатът може да е декориран с марката на производители. В сложните електронни модели се наблюдава все повече функционалност и простота.

Почитателките на активния лайфстайл избират спортни часовници. Тези модели позволяват гмуркане под вода, а към допълнителните функции са определяне на пулса, температурата и изчисляване броя на стъпките (крачкомер). Като добавка към всичко това е успешното им съчетаване със спортното облекло в един стил.

През летния сезон женските ръце е добре да са украсени с цветни модели пластмасови часовници. Дъгата от цветове ще позволи на привърженичките на модата да изберат часовник за някои от летните си тоалети.

Не всички часовници се носят на ръката.

Приятно е да удивите хората около вас с нещо като висящ часовник тип колие. Подобна украса е с луксозен дизайн и се вписва идеално във всеки стил. Изящните висулки, подчертават деликатното усещане за вкус. Те подхождат и за млади момичета, и за зрели жени.

С една дума, най-изисканите жени, имат възможност да изберат перфектния часовник и да подчертаят стила си. Носенето на марков часовник на китката е било и ще остане за дълго показател на стил и красота.

С избор на изискан часовник от Timebox.bg ще направите невероятно впечатление. Често, този аксесоар е съществен атрибут към модерния образ и внася в него свой привкус.

Подобни публикации

Кухненски аксесоари – цени за извозване

desito

Съвети за използване на рози във флорални аранжировки

redactort

Софтуерно премахване на FAP / DPF

admin
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .