Дизайн

Изработка на уеб сайт и дизайн

Изработка на уеб сайт и дизайн

Изработка на уеб сайт и дизайн. Наемете експерти по уеб дизайни разработка

Прототипиране и UI/UX проектиране
Нашите умели инженери създават интерактивни прототипи и тестове за използваемост, за да гарантират проект с подобрено потребителско изживяване. Наемете професионални UI/UX дизайнери, за да създадат смислени интерфейси, които позволяват на потребителите да се чувстват комфортно, докато използват вашата платформа.

Изработка на уеб сайт и дизайн

Прогресивна уеб разработка
Прогресивна уеб разработка
Ние използваме прогресивни стратегии за подобряване, за да разработим междуплатформени уеб приложения. Наемете опитни уеб разработчици, за да създадат отзивчиви прогресивни уеб приложения (PWA) и да осигурят висока производителност както в онлайн, така и в офлайн режим.

Изработка на уебсайт по поръчка

Изработка на уебсайт по поръчка
Ние измисляме и планираме да проектираме и разработим персонализирани уеб решения, за да свържем нашите клиенти с техните клиенти ефективно. Нека разработим богати на функции, изключително функционални, стабилни, сигурни и мащабируеми персонализирани уеб решения заедно с ангажиращ UI/UX дизайн, който подобрява вашата марка.

Имаме екип от квалифицирани разработчици на пълен стек с опит в стека MEAN и MERN. Можете също така да наемете екипи за разработка на фронтенд и бекенд отделно. Вземете цялостна разработка на MEAN, MERN, PHP + Vue.js, .Net + JS, за да назовем само няколко.  Изработка на уеб сайт за вашият бизнес.

Разработка на API
Нашият екип за уеб разработка има голям опит в API, потребителски конектори за данни, уеб услуги и междинен софтуер за сигурна интеграция с решения на трети страни. Можете да възложите проекти за разработка на API, за да разработите напълно функционални API.

Надграждане и миграция на вашият уеб сайт

Надграждане и миграция
Нашият екип от уеб разработчици и дизайнери има опит в разработването на решения, използвайки най-новите технологии. Независимо дали искате да надстроите остарялата уеб технология или искате да мигрирате към нова CMS, ние разполагаме с квалифицирани уеб разработчици и дизайнери, които да направят прехода плавен.

CMS  системата която изпозлваме е WordPress.

Тази система е в основата при подпомагането на бизнеса да избере правилната платформа за своето уеб присъствие. Една от най-популярните и най-добре възприети платформи за уебсайтове е WordPress. WordPress започва живота си като платформа за блогове през 2003 г., като безплатна система за управление на съдържанието (CMS) с отворен код. В зависимост от това на какви данни искате да вярвате, WordPress се превърна в предпочитана архитектура за 30% – 60% от най-популярните уебсайтове.

WordPress разполага с огромно разнообразие от теми, от които да избирате, за да се адаптирате към вашите бизнес нужди. cmsMinds също е опитен в персонализирането на WordPress теми, за да отговори на изискванията на вашия бизнес. И като рамка на уебсайт, базирана на тема и плъгин, WordPress има стабилна способност да остане свеж и актуален, докато вашият уебсайт расте.

Подобни публикации

Как да увеличите продажбите си през уеб сайта?

gri123

Обзавеждане по поръчка – единствен вариант за уникален интериор

admin

Декорация на офис

admin