Полезно

Три начина да запазите краката си

Обувки на ток
Обувки на ток
Обувки на ток

В случай, че сте дама и обичате да носите дамски обувки на висок ток, то трябва да имате предвид, че продължителното носене на подобен род обувки може да навреди на стъпалото и на цялата ви походка. Да, може и да са ви удобни новите маркови дамски ботуши на ток или пък новите дамски сандали, които купихте за лятото, но имайте предвид, че не марката обувки Tamaris например ще е виновна за болките в краката, а самата обувка, като такава. Случва се така, че след около 3 часа носене на такива обувки, краката започват да отмаляват и да се получават разширени вени. Дори да не усещате това, то е факт. Поради това можете да направите следното, за да продължите да носите любимите си немски обувки на ток, но без да усещате проблем.

Вариантите са три, като първият от тях е да се спрете на обувки с ток, но не прекалено тънък ток. Колкото по-дебел е един ток, толкова по-стабилен е крака ви при носене на обувки, като тези. Тънките токчета са запазена марка за много официални обувки, а и за някои зимни дамски ботуши, но имайте предвид, че и дебелите токове се харесват от мъжете.

Второто нещо, което можете да направите за да изкарвате повече време на високи токчета е да сложите във вашите обувки стелки. Ако се чудите как звездите на червения килим издържат толкова много време с маркови обувки Caprice например, които освен всичко са с високи и тънки токчета, то отговора е именно чрез стелки. Те могат да поддържат крака ви и да му позволят да бъде стабилен и да си почива.

Третата ви опция е да сменяте едни дамски обувки с ток с например дамски сандали или пък дамски кецове на платформа или спортни обувки. Да, те може и да не са за всеки повод, но ако в офиса сте с официални обувки на ток, то можете да ги сваляте, когато работите зад бюрото и да ги обувате едва, когато излизате от работа. Ако пък сте на официално събитие или просто на дискотека, то в един момент можете да продължите да се забавлявате, като просто смените обувките. В късните часове, едва ли някой ще забележи точно с какви обувки сте.

Източник: https://www.bloombergtv.bg/a/11-preporychani/83773-profesionalni-saveti-kak-da-zapochnete-da-nosite-novi-obuvki

Подобни публикации

Подходящи ли са дамски велурени ботуши за зимата?

redactort

Как да прикрием недостатъците по фигурата с помощта на цветовете и материите. Практично и ефектно!

admin

Как да се отървете от ботушите, които вече не носите

admin
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .