Полезно

Безопасно ли е да се регистрираме в онлайн сайтовете за залози?

Всеки, който някога си е правил регистрация в каквато и да е платформа за залози, знае че от тя изисква подробна лична информация за своя нов потребител. Всъщност би било странно ако това не е така, най малко защото в букмейкърите и онлайн казината се залагат и печелят реални пари, а когато има подобно сериозно движение на малки и големи суми прозрачността е задължителна.

 

Все пак, личните данни не случайно са лични и не е препоръчително да се предоставят на всеки. Това кара много от хората да имат известни притеснения в това, дали изпълнят това задължително изискване от хазартните компании. Иситната е, че това е един от най-сигурните браншове и информацията която давате бива криптирана и защитена по-различни начини. Ако се разровите из отделните букмейкъри ще видите и всички сертификати за сигурност, които те покриват.

 

За да сте напълно спокойни обаче, препоръчително е да си правите регистрации в сайтове, които разполагат с лиценз за опериране в България. Това означава, че те са преминали и регулярно преминават през всякакви щателни проверки и дори най-малък пропуск може да им коства солена глоба, така че те също стриктно следят да няма проблеми в това отношение. Информацията, която споделяте със сайтовете за залози се използва само за целите на играта ви, като тя няма право да бъде споделяна с трети лица. Изключение правят само служители на НАП и ДАНС, в случай че я изискват от букмейкъра. Ако обаче не сте преследван от тези две институции не би трябвало да имате повод за притеснение.

 

Когато придоставите вашите лични данни, те се разглеждат единствено от специален екип на сайта, отговорен за това, като никой друг няма достъп до тях. Проверява се, дали коректно сте попълнили формата за регистрация и най-вече дали имате навършени 18 години, което е задължително изискване не само у нас. Ако всичко е наред профилът ви бива одобрен. Точно заради необходимостта от повече информация за всеки отделен клиент, самото създаване на акаунт може да отнеме малко повече време, но всичко е нагледно обяснено, така че да не срещнете трудности. Ако пък се нуждаете от помощ и ръководство за регистрация в WINBET или в някой друг от родните букмейкъри, винаги може да се обърнете и към съответния отдел по поддръжка, който е обучен и би ви асистирал с каквото е необходимо.

 

Както вече казахме, вашите лични данни не се придоставят на трети лица, но пък могат да бъдат използвани от конкретния букмейкър, за да подбере точните реклами и адекватни оферти за вас. Личната информация е точният способ за хазартния сайт, за да може той максимално добре да се запознае със своите потребители. Говорейки за лични данни, в това число влизат и номера на банкови сметки, което е и може би най-голямото притеснение на хората. Може обаче да сте сигурни, че ако придоставяте тази информация на лицензирани за страната сайтове, то тя ще бъде криптирана и няма как да попаднете на каквато и да е измама. На практика държавата е вашият гарант. Истината е, че всеки букмейкър се стреми да бъде максимално коректен и любезен със своите клиенти, тъй като всеки недоволен може да развали репутацията на сайта и това да донесе много повече щети в дългосрочен план или пък дори глоби, ако се окаже, че в потенциалния спор, грешката е била на букмейкъра и потребителя е потърсил правата си.

 

Подобни публикации

Три начина да запазите краката си

redactort

Как се празнува Великден?

admin

Как да бъдем по-здрави през студените месеци

admin
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .