Любопитно Развлечения

Какво е важно да знаем преди да вземем бонус от онлайн букмейкър?

Вероятно във всеки букмейкър ще откриете специална страница с промоции, включваща различни атрактивни оферти и бонуси, чиято цел е да спечелят потребителското внимание и съответно да увеличат потока на залозите в сайта. Колкото вълнуващи обаче бонусите могат да бъдат толкова и примамливи, в смисъла на това, че не винаги нещата са такива каквито изглеждат. Точно заради това трябва да се внимава и да се подхожда предпазливо към всяка оферта от различните букмейкъри.

 

Всеки бонус има своите правила и условия, като понякога те са съвсем кратки и прости, но понякога не са. При всички положения първото нещо, което трябва да направите преди да се възползвате от даден бонус е внимателно да се запознаете с всички налични условия. Едва след това ще може да си дадете реална равносметка дали предложената оферта заслужава вашето внимание или в крайна сметка рискът и ангажиментът от ваша страна е по-голям и предложението може да бъде пропуснато.

 

Не се притеснявайте да се обърнете към самия букмейкър в случай, че не разбирате нещо по правилата. Обикновено за целта на разположение са имейл, телефон и чат на живо, стига да е наличен, както е в сайта на Winbet, където тази услуга е денонощна. При свързване със служител на букмейкъра ще получите точно указание за УинБет бонус, който ви интересува. В повечето случай това е най-удобната опция, като може да сте сигурни, че всеки служител ще е напълно наясно с наличните бонуси в букмейкъра, така че да може да ви съдейства ако нещо не разбирате.

 

Имайте предвид, че много често, за да се възползвате от конкретен бонус ще е необходимо да въведете определен бонус код. Най-често това се изисква при началните бонуси, като на разположение е специално поле, в което въвеждате съответния бонус код и едва тогава офертата става активна. Друга особено важна подробност е, че бонусът много често трябва да бъде разигран преди да може да изтеглите неговата стойност. Разбира се, това е напълно нормално, тъй като идеята е дадената оферта да ви мотивира да залагате, а не да бъде просто паричен подарък, който веднага да си изтеглите от сметката.

 

Обърнете специално внимание на правилата за разиграването на бонуса. Те не са описани в неговото заглавие, тъй като така биха отнели от блясъка на предложението, но в същото време са от основно значение. Един от най-честите прийоми на сайтовете за залози е да ви накарат да направите n на брой залози на стойност сбора между депозираната и бонус сумата, което пък би могло да се окаже доста трудоемка задача. Други правила биват определянето на минимален коефициент, на който може да се залага, а също и поставянето на цялата оферта в определен срок, така че това също да бъде фактор, който да ви притиска. Практиката е такава, че колкото по-изкушаващ изглежда един бонус, то вероятно толкова по-сложни ще бъдат неговите изисквания за разиграване или пък самият депозит трябва да бъде максимално по-висок, за да получите и по-висок бонус. Често бонусът представлява процент от направения депозит и това кара потребителите да депозират повече пари по сметката си в сайта.

 

Подобни публикации

Как да се придвижваме бързо и екологично?

adminche

5 неща, които трябва да обясните на децата си преди училище, за да станат успешни

admin

Топ 10 шеги с клоуни, които се провалят! Няма да повярвате какъв обрат! (ВИДЕО)

admin
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .