Имоти

Актуални цветни тенденции в интериора на апартамент под наем в София

Лятото, както никой друг сезон, е подходящо за малки ремонти и промени в интериора на дома. За да получите малко вдъхновение, с участието на Unique Estates, избрахме най-подходящите нюанси за вашия интериор в апартамент под наем в София, този сезон.

Не е учудващо, че ултравиолетовото е наречено цветът на лятото. Това е безспорно смел и красив нюанс. UV цвят, който е лесен за използване в интериора – изглежда страхотно на голяма площ и в малки ярки акценти.

Наред с това, той се съчетава, както с естествени материали – дърво, тъкани и текстил в земни нюанси, така и с модерни интериорни предмети от винил, ламинат и изкуствен камък. Използвайте UV във вашия хол, спалня или кухня. Възможностите са безкрайни!

Пастелни нюанси

Пастелните нюанси никога не губят своята актуалност в интериора, а този сезон леките лимон, мента, лавандула, нежно розово и синьо се превърнаха в новата класика на неутралните тонове. Те ще внесат свежи нотки на модерен ретро дух във всеки интериор.

Наред с това те се допълват чудесно – просто трябва да изберете правилните нюанси за вашия апартамент под наем в София, с подобна интензивност. Комбинирайте пастелни цветове с бяло и използвайте като акценти за свеж и модерен външен вид.

Нежно розово

Топлият, мек розов нюанс, известен още като “розово за хилядолетия”, е актуален от няколко сезона и е наистина универсален. Той се вписва добре в почти всеки интериор. Изглежда особено добре в комбинация със студени нюанси на сиво, тъмно синьо и зелено. Комбинациите със злато и мед ще донесат настроение в стил ар деко. Не, напразно този розов нюанс е бил толкова популярен в интериора от 50-60-те години на миналия век.

Ментово зелено

Зеленото също не губи своята актуалност в интериора на малък или голям апартамент под наем в София. И ако в предишните сезони преобладават топли, маслинени и наситени тъмнозелени нюанси, то този сезон започна да триумфира свеж ментов зелен цвят. Той изглежда, че ще издържи, сред лидерите още няколко сезона! Избирайки ментовия цвят, ще внесете свежест и леко футуристично настроение в интериора. Комбинирайте го с други студени тонове – така определено няма да сбъркате!

Кобалтово синьо

Тъмното, наситено кобалтово синьо е поредното ново попълнение през този сезон. То определено трябва да преобладава в интериора. Въпреки, че на пръв поглед изглежда много интензивен, кобалтът ще пасне добре. В хол със скандинавски стил – в комбинация с пода от светло дърво, в спалня в ориенталски стил, достатъчно е да добавите луксозни акценти от злато и бронз. Ако не искате глобални промени, чрез пребоядисване на стените в този цвят, опитайте да използвате кобалт в детайлите. Добавете го във възглавници за диван, килим или абажур.

Горчица и куркума за жълто

Може би, именно горчицата и куркума жълтото ще освежат интериора най-добре от всички? За разлика от ментово зелено и кобалтово синьо, тези приятни жълти нюанси внасят топлина и уют в стаите. Техните комбинации с неутрални цветове, като сиво или контрастно тъмно синьо, ще изглеждат особено модерни.

Подобни публикации

Как да спестите пари за апартамент

desito

Какво е луксозен имот в София и какво го прави толкова специален?

desito

Разрушаване на специфични сгради и конструкции

admin