Полезно

Ай Ти Агро ЕООД – фирма за производство на бадеми

Ай Ти Агро ЕООД е българска фирма, занимаваща се с производството, култивирането и продажбата на родна земеделска продукция. Компанията започва своята дейност през 2018 година, като от тогава следва мисията си да се превърне във водещ земеделски производител в сферата на черупковите насаждения.

Основната специализация на компанията Ай Ти Агро ЕООД е отглеждането на трайни насаждения от бадем. Българската фирма акцентира върху производството на бадеми, което е трудоемък стопански отрасъл. Бадемите са растения, изискващи специфични изисквания за правилно отглеждане, от които са факторите метеорологични условия и подходяща почва за отглеждане.

Ай Ти Агро е фирма с необходимия спектър от технологични умения за обработването на насаждения от бадем. Освен това, компанията полага усилия в запазването на биологичния произход на земеделската продукция. Фирмата прилага единствени природни чисти елементи в обработването на бадема, за да се запази чистия и безопасен състав на растението. За максимално качество на предлаганата продукция, Ай Ти Агро ЕООД инвестира и в модернизацията на своята технологична база с цел увеличаване на производството и разширяване на пазарното действие.

Стремежът на фирмата Ай Ти Агро ЕООД е да се специализира и в култивирането на още видове земеделска продукция. Целта на компанията е да допринесе за икономическия прогрес и популяризиране на селското стопанство в България. Целите и мисията на компанията са засвидетелствани от нейните професионални постижения.

Първото отличие на земеделската фирма Ай Ти Агро е получаването на биосертификат за качество на предлаганата продукция. Компанията се сдобива с признание за високото качество на обработваните бадеми, които са със запазен чист произход и природен състав. Постижението на компанията я отличава като екосъобразен български производител.

Земеделската фирма Ай Ти Агро ЕООД получава отличие и по Програмата за развитие на селските райони в периода 2014-2020 година. Компанията е наградена за своите усилия и инициатива за създаването на бадемова градина с площ от 1030 дка. Проектът на фирмата е отличен, заради нейния принос в развитието на малките населени райони и процъфтяването на родното земеделско производство.

Още едно завидно постижение за компанията Ай Ти Агро е получаването на първа награда по Програмата за развитие на малките селски райони за 2014-2020. Отличието на фирмата е в категория инвестиции в материални активи. Първото място на компанията е присъдено, заради нейния мащабен проект за изграждане на модерна фабрика за преработка на плодове в град Айтос. Постижението на Ай Ти Агро ЕООД доказва амбицията на фирмата да подпомага малките населени места и да оптимизира икономическото състояние в страната.

Освен професионалните си постижения, Ай Ти Агро ЕООД е производител, който се придържа към високи ценностни стандарти за управление и обслужване на клиентите. Фирмата осигурява благоприятна мотивираща среда за служителите, като приоритизира колегиалното, лоялно и коректно отношение към персонала. Към клиентите, фирмата Ай Ти Агро ЕОзОД предлага високо качество на продукцията и безопасен състав на обработените растения. Мисията на компанията е да се сдобие с лидерски позиции в сферата на селското стопанство и да спомогне за икономическия прогрес на малките населени места в България.

Подобни публикации

3 ключови въпроса за зимната форма на автомобила

king content

Тайните на перфектния вечерен грим

admin1

Два вида мъжки прически, които са особено популярни през тази година

admin