Култура

СЦЕНА-ПОРТАЛ «ВИРТУАЛНИ ИНТЕРАКТИВНИ ИЗКУСТВА» ПОДКРЕПИ УЛИЧНОТО ИЗКУСТВО

От 19 до 23 юли 2023г. ще се проведе Lozenets Art and Craft Fest. По време на тези 5 дни организаторите обещават забавление, музика, която ще докосне сърцата, както и творби на уникални автори.

Внимание заслужава един интердисциплинарен хибрид между шоу, хепънинг и работно ателие/уъркшоп, в който полезното с приятното се смесва в своеобразно „едютеймънт“ събитие. Гледайте на живо на 20 юли през Сцена-портал „Виртуални интерактивни изкуства“ (https://www.viatheatre.net/) творческият тандем, Ваклина от Vintage møbler mania и Ева от Hobbyeria. Те ще представят технологичен подход с изпълнителски техники на художествено претворяване на нови MDF мебели в Pop Art.

В конкретния случай Ева и Ваклина ще работят върху преобразяването на нов скрин от MDF в Pop Art стил!
Събитието ще се разпростре в два дни, тъй като след първата начална фаза на работата се изисква технологично време за да се премине към втория заключителен етап.

Сцена-портал „Виртуални интерактивни изкуства“ е осъществява по Проект „Стратегическо развитие на ВИА Театър чрез портал-сцена за виртуални интерактивни изкуства“, с финансовата подкрепа на „Програма за възстановяване и развитие на частни културни организации“ на НФ “Култура” (Договор No VRCHKO-22-67 06/09/2022 г.)

ЛИНК:

https://www.facebook.com/events/259807826740099/?ref=newsfeed

Подобни публикации

СЦЕНА-ПОРТАЛ „ВИРТУАЛНИ ИНТЕРАКТИВНИ ИЗКУСТВА“ Представя

admin1

Хибридния спектакъл „ЖИВОТЪТ „РЕАЛНОСТ – РИАЛИТИ“ На Сцена-портал „Виртуални интерактивни изкуства“

admin1

Няколко велики мисли от Петър Дънов

admin