Любопитно

Най-популярните бижута за мъже

Независимо дали сте мъж, който тепърва започва и се опитва да реши какъв тип бижута да вземе, или имате човек в живота си, който обича бижутата, тази статия ще ви даде малко информация за това кои са най-популярните мъжки бижута в момента.

Пръстени

Най-популярните бижута за мъже - пръстени

Да имате колекция от пръстени на пръстите си може да бъде чудесен начин да изразите себе си. Независимо дали имате пръстен на пръста си за конкретна цел или просто обичате да носите пръстени, това може да бъде забавен начин да добавите стил и изтънченост към гардероба си.

Мъжките пръстени могат да бъдат намерени в голямо разнообразие от стилове и материали. Изберете пръстен, който подхожда на вашия характер и гардероб. Може да помислите за обикновена сватбена халка или пръстен с различни цветове.

Малки обеци

Най-популярните бижута за мъже - обеци

Независимо дали сте мъж, който не е носил обеци преди, или искате да започнете да ги носите след кратко прекъсване, има много възможности за избор. Стиловете, от които можете да избирате, варират от традиционни шипове до цветни естествени камъни. Те са чудесен начин да добавите малко блясък към облеклото си.

Най-популярните стилове на обеци за мъже са шипове и халки. Тези стилове вървят с повечето дрехи от вашия гардероб. Те са удобни, универсални и забавни за носене. Те също така са сдържани и правят страхотно първо впечатление.

Перли

Най-популярните бижута за мъже - перли

В исторически план перлите са били запазена територия за жените, но мъжете също са започнали да ги носят. В наши дни перлите могат да бъдат намерени в най-различни форми, от пръстени и гривни до огърлици и вратовръзки. Те добавят нотка класа към всяко облекло.

Въпреки че перлите са известни със своята красота, те също имат репутацията на символ на невинност и чистота. Всъщност много известни личности и фигури от поп културата са виждани да ги носят.

Перлите се носят от мъже по целия свят. В Индия мъжете ги носят от векове. Те също така често се срещат при мъже във Великобритания и Китай.

Синджири

Най-популярните бижута за мъже - синджири

Независимо дали търсите класически синджири или нещо с малко повече шик, има много възможности. Можете да избирате от верижки, чокъри, висулки или всеки друг стил, който можете да си представите. И докато мъжките бижута отдавна се свързват с богатство и усещане за упадък, най-новата тенденция е те да се носят с по-изтънчен привкус.

Класическото колие с верига е вечно украшение. Не е чудно, че все още е популярен избор за мъжете днес. Ако ще инвестирате в златна огърлица, не забравяйте да изберете висококачествена част, която ще издържи дълго време.

Черен оникс

Най-популярните бижута за мъже - черен оникс
Изображение: Etsy

Независимо дали е ежедневна или професионална визия, бижутата с черен оникс със сигурност ще добавят нотка изтънченост към всяко облекло. Освен това усилва вибрациите, осигурявайки силно усещане за защита.

Ониксът е много универсален камък и се среща в различни цветове. Освен в черно, той се предлага в червено, бяло, кафяво, оранжево и кафяво. Може да се изрязва в различни форми, което го прави чудесен избор за всякакви бижута.

Ако искате да носите бижута с черен оникс, важно е да изберете нещо, което отговаря на вашия уникален стил.

Източник: My Silver – сребърна бижутерия София

Подобни публикации

Как да изберете сайт с игра на рулетка?

admin

Невидимият щит във “Въпрос на гледна точка”

admin

Топ 10 на неразгаданите световни загадки

admin