Развлечения

Впуснете се в приключение: Каква подготовка изискват бънджи скоковете

бънджи скок

Сбъднете мечтата си спокойни и уверени, че ще се насладите само на положителни емоции

Екстремните бънджи скокове от Makaroon, от мост или от балон, носят супер заряд от адреналин и наслада за сетивата. И ако това е вашата мечта отдавна, сбъднете я спокойни и уверени, като се подготвите – не само по отношение на психическата си нагласа, но и чисто информативно за това какво всъщност ви предстои.

За вашето първо приключение във въздуха, прочетете следните препоръки от опитни инструктори:

Гледайте напред

Когато решите да се впуснете в изживяването, не е нужно повече да изпадате в размисли и особено да допускате тревожност. Вероятно ще се питате какво ви очаква и няма да успеете напълно да се освободите от тези опити за анализ, но се опитайте максимално да гледате напред.

Вече сте го решили и след минути просто се осмелете да скочите, а резултатът определено ще ви хареса.

Не се взирайте надолу

Независимо дали ще се хвърляте от мост или от балон, напълно излишно е да се взирате надолу и да преценявате височината. Именно затова се намирате тук, защото искате да се слеете с небесната шир, да почувствате полета на птиците.

Разбира се, че е високо, скокът с бънджи го изисква! Вие сте обезопасени и нищо друго няма значение сега, освен да слушате внимателно инструкциите на професионалистите.

Викайте на воля

Оставете срама вкъщи и отпуснете душата на воля.

Ако се налага викайте, ако усещате, че искате целият свят да ви чуе, направете го. В крайна сметка скоковете имат способността истински да разтоварват напрежението, а сега е идеалният момент да го сторите пълноценно. 

Целите в слух

Тази част е изключително важна и не я подценявайте. Предната вечер е добре да си легнете навреме, да сте отпочинали, да си отделите един свободен ден, в който няма да сте напрегнати от обичайните задължения. Идеята е да бъдете концентрирани, когато получавате насоки преди скока.

Следвайте скритно правилата и указанията, тъй като те са от ключово значение за плавното протичане на съответния скок с бънджи от балон, а също и за вашата физическа безопасност.

Усмивка и самочувствие

Не забравяйте, че вълнуващото преживяване може да бъде записано на камера, а това ще е спомен, към който ще се връщате години наред. Не искате да изглеждате подплашени и ужасени, а напротив – усмихнете се и оставете на морето от емоции.

Запечатайте този момент, за да си припомните защо искате отново да се върнете към него!

Подобни публикации

Тайните на красивото тяло

admin

Гледайте къде хвърляте въдицата, когато ходите за риба :)

admin

Уникални и невероятни моменти с превозни средства:)

admin