Развлечения

Впуснете се в приключение: Каква подготовка изискват бънджи скоковете

бънджи скок

Сбъднете мечтата си спокойни и уверени, че ще се насладите само на положителни емоции

Екстремните бънджи скокове от Makaroon, от мост или от балон, носят супер заряд от адреналин и наслада за сетивата. И ако това е вашата мечта отдавна, сбъднете я спокойни и уверени, като се подготвите – не само по отношение на психическата си нагласа, но и чисто информативно за това какво всъщност ви предстои.

За вашето първо приключение във въздуха, прочетете следните препоръки от опитни инструктори:

Гледайте напред

Когато решите да се впуснете в изживяването, не е нужно повече да изпадате в размисли и особено да допускате тревожност. Вероятно ще се питате какво ви очаква и няма да успеете напълно да се освободите от тези опити за анализ, но се опитайте максимално да гледате напред.

Вече сте го решили и след минути просто се осмелете да скочите, а резултатът определено ще ви хареса.

Не се взирайте надолу

Независимо дали ще се хвърляте от мост или от балон, напълно излишно е да се взирате надолу и да преценявате височината. Именно затова се намирате тук, защото искате да се слеете с небесната шир, да почувствате полета на птиците.

Разбира се, че е високо, скокът с бънджи го изисква! Вие сте обезопасени и нищо друго няма значение сега, освен да слушате внимателно инструкциите на професионалистите.

Викайте на воля

Оставете срама вкъщи и отпуснете душата на воля.

Ако се налага викайте, ако усещате, че искате целият свят да ви чуе, направете го. В крайна сметка скоковете имат способността истински да разтоварват напрежението, а сега е идеалният момент да го сторите пълноценно. 

Целите в слух

Тази част е изключително важна и не я подценявайте. Предната вечер е добре да си легнете навреме, да сте отпочинали, да си отделите един свободен ден, в който няма да сте напрегнати от обичайните задължения. Идеята е да бъдете концентрирани, когато получавате насоки преди скока.

Следвайте скритно правилата и указанията, тъй като те са от ключово значение за плавното протичане на съответния скок с бънджи от балон, а също и за вашата физическа безопасност.

Усмивка и самочувствие

Не забравяйте, че вълнуващото преживяване може да бъде записано на камера, а това ще е спомен, към който ще се връщате години наред. Не искате да изглеждате подплашени и ужасени, а напротив – усмихнете се и оставете на морето от емоции.

Запечатайте този момент, за да си припомните защо искате отново да се върнете към него!

Подобни публикации

Любопитни факти за парфюмите

admin

Забавно видео с момичета и скрита камера

admin

Оглеждате ли се кой върви до вас? :)

admin
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .