Любопитно Полезно

5 типа ризи, които всеки мъж трябва да притежава

Бяла мъжка риза

Класически модел, хубав плат, идеална кройка. Ако трябва да имате само една риза, нека да е бяла. Заложете на качествен памук и бъдете спокойни, че ще имате риза за всеки повод – от интервю за работа до сватба.

Това, с което може да разнообразите класическия си вид, когато носите бяла риза са цветни маншети, подходящо за случая сако или блейзер или леко небрежно подаващо се ъгълче на ризата от колана.

Отделете време и разгледайте различни модели бели мъжки ризи. Те са еднакви само на пръв поглед. Онова, което ги различава, са формата на яката и маншетите. Именно те придават по-ежедневен или по-официален вид на ризата.

Риза за парти с принт

Като говорим за небрежен стил, нека споменем и най-веселата мъжка риза – тази за парти с весели принтове. При избора на такава мъжка риза трябва да се водите единствено от доброто си настроение.

За да сте встрани от кича обаче, десенът трябва да е дискретен, с лека закачка и винаги ризата да е безупречно изгладена.

Комбинирайте смело с къс или дълъг панталон. Идеално би било, ако панталонът ви е в същия цвят, в който е и някой от цветовете на принта.

Риза на каре

Мъжката риза на каре се превърна в нещо като униформа за служителите в големите IT компании. Нетолкова официална, колкото едноцветните ризи на изпълнителните директори, но не и прекалено неглиже като стандартните мъжки тениски, ризата на каре е идеален избор за ежедневна работа в офис.

Дънкова мъжка риза

Дънковата мъжка риза е за моментите, в които сте със семейството си, в които пътувате, в които се виждате с приятели.

Идеална за барбекю у съседите или за по бира с приятели. Дънковата риза с дълъг ръкав може да замени и пролетно-есенното яке, ако отдолу сложите тениска и фанела с дълъг ръкав.

Мъжка риза с къс ръкав

Oбикновено първата асоциация с „мъжка риза с къс ръкав“ е нещо, което отива само на дядовците. Всъщност не е така. Ако се избере правилно, мъжката риза с къс ръкав може да се превърне във вашата запазена марка особено в горещите дни.

Каква е разликата между хубава риза с къс ръкава и лоша такава? Най-вече кройката. За да изглеждате добре, изберете такава с ръкави до средата на бицепса ви. Когато облечете ризата и стиснете ръкава с пръсти, не трябва да остават повече от 2 см свободен плат. Това ще ви спести ефекта на платноходки около ръцете.

Избягвайте прекалено широките ризи, дори да не сте в идеалната си форма. Fit кройките следват естествените извивки на тялото без да го притискат и те са идеалния вариант за всякаква фигура.

От всеки един вид от тези пет вида ризи е хубаво да имате поне по две. Голям избор на мъжки ризи в различни десени и модели можете да намерите онлайн на Bolf.bg

Подобни публикации

Няколко хитрини за да спите спокойно

redactort

Египетски милиярдер иска да купи гръцки острови за бежанците

admin

Циклене на паркет: Колко пъти е възможно да го подновявате по този начин?

admin1