Бизнес Полезно

5 грешки в модата на специални поводи

Има много писани и неписани правила, за модата, но това, което често се наблюдава са елементарните 5 грешки в модата на специални поводи. Ето и кои са те и как да ги избягвате

Ако облечете разкъсани дънки с кристали и метални вериги, риза с пайети ще бъде неподходяща. По-добре е да изберете скромна блуза в пастелни цветове.

Не декорирайте с лъскаво облекло онези части от тялото, които имат значителни недостатъци. В противен случай ще привлечете вниманието на околните, именно към онези особености, които трябва да бъдат скрити, а не да бъдат поставени на публичен поглед.

Прекомерна експозиция на фестивала – по време на празниците трябва да сте елегантно облечени, не съблечени. За да направите това, модните дизайнери са измислили много модели рокли: https://fashioncolors.bg/dreha/damski-drehi/рокля-от-дантела-снежана, в които всяка жена да изглежда секси и да бъде забелязана от мъжете.

Трябва да запомните, че достойнството трябва да бъде подчертано, а не отменено. Ако имате красив гръден кош, не го отваряйте максимално и поставете чист дреха с дантела и блейзър. Така ще заловите по-ентусиазирани мнения.

Този елемент на гардероба е винаги подходящ, не излиза извън стила и модата и изглежда добре на всяка фигура, ако е подходящо избран по размер.

Също така, човек не трябва да се хвали с етикетите с имената на известни компании. Наистина високо качество е от значение, но е и онова, което околните хора ще забележат.

Ярката вечерна рокля на скромно приятелско събитие, напомня за пижама и също няма да бъде подходяща. Не се стремете да се откроявате от тълпата по този начин. Облечете се според кода за облекло и подчертайте своята индивидуалност с уникални бижута позлатени и с кристали, както и с правилно избрани аксесоари.

Подобни публикации

Къде да практикувам йога?

redactort

Как да изберем зимни гуми

admin

Необходими стандарти при офис-сградите.

desito