Култура Полезно Развлечения

Какви нови филми да очакваме?

Вероятно сте чували големите заглавия като „Бързи и яростни 8“, „Карибски пирати 2017“ и редица други. Дали обаче не се намира още нещо в списъка?

Естествено че да. Списъка е огромен всяка година и може да се намерят всякакви нови филми, стига да искате. Нека да започнем списъка с нещо по-интересно и привлекателно, като екшъни например.

Ще има нов филм за Спайдърмен.

Да, правилно чухте. Сред всички нови филми, ще се наложи да видим нещо ново и от паяка. Не се знае, дали ще гледаме отново чичо Бен да умира, но това което може да се види в трейлъра е, че геройте ще са коренно различни и главната актриса, любимата на Спайдърмен няма да е червенокоса. Защо? Това е толкова уникално за филмът, а вие няма да направите косата и червена. Не знаем какво не е наред с режисьорите, но това не е приемливо.

Продължението на „Спасители на плажа“ също не е изключение. Това вече наистина ще е интересен филм. Много хора си спомнят как геройте бягаха по плажа в бански, спасяваха животи и разплитаха криминални случай. Това ще става и в този филм с няколко разлики. Ще е само филм, а не сериал, ще има леко различна история като добавяне на нов участник и съвсем различен главен персонаж – Скалата. Този огромен човек, ще играе главната роля, преди изпълнявана от Дейвид Хаселхоф. Определено интересно заглавие в листата.

Имате ли нужда от приключенски филми?

Нови филми в жанра за приключение също ще има. Да започнем с „Чудовищни камиони“. Доста подвеждащо заглавие. Не става дума за мачкащи огромни камиони автомобили, а за извънземни които се вселяват в автомобила и разширяват неговите възможности. Трейлъра изглежда доста уникален, препоръчваме ви го. Ще видите интересни каскади, малко романтика и малко преследвания между извънземни. Какво повече да иска човек?

А нещо за фантастика?

Iboy– ще е вашето заглавие за 2017. Изключително интересен и странен филм. Момче, което бива простреляно от куршум, които остава остатъци в главата му. Тези остатъци му дават способността да контролира метал и електричество. Определено новият супер герой, но всичко което трябва да направи е за да спаси момичето което харесва. Дали ще се справи или задачата, ще се окаже много трудна?

Подобни публикации

Внимавайте, когато искате да изненадате някого със забавен номер

admin

Цветотерапия в леглото. Прочети задължително ;)

admin

Няколко хитрини за да спите спокойно

redactort
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .