Любопитно Полезно

Уютна спалня в сиви тонове (Снимки)

 Уютна спалня в сиви тонове (Снимки)

Сиви идеи за цветова схема на спалнятаМного хора обичат топлата и приветлива обстановка, която една сива спалня може да създаде. Тя може да бъде, както уютна, така и успокояваща, наведнъж. Тази публикация показва как можете да комбинирате различни нюанси на сивото, като използвате текстури, за да създадете спалня, която е спокойна и определено е релаксираща.

Създайте спалня с акценти от бяло и златно, но за изгодна точка се използват текстурите от сиви тонове. Обърнете внимание на елементи, които може да наслоите в украсата, изработени от лен, вълна, изкуствената кожа и т.н. Те се свързват уникално с дървото, метала и стъклото. Това е неутрална палитра, която ще добави визуален интерес и луксозно докосване.

Rosalilium спалня-Цвят-схема-Идеи

Сив, меден и бял цвят

Интериори за интериори в интериора

Експертите съветва да се използват по-мътни цветове в спалнята, за да може собствениците на съвременни жилища да се наслаждават на добър нощен сън, тъй като е доказано, че твърде много визуална стимулация преди лягане може да доведе до неспокоен сън. Ето защо, е добре да се създаде декор с органична цветова схема и с допълнителен интерес. Добра идея е да се създаде фокусна точка от една от стените и да се оцвети с боя или тапет в светъл цвят. Друга добра опция е да се имитират земните тонове чрез спалното бельо и да се добави малка, красиво разположена пейзажна живопис над леглото. Така ще създадете успокояваща спалня, в която веднага ще заспите.

Мента, сиво и златно

Meme Хил Спалня Схема идеи

Ако мислите, че сивото е скучно и е само за възрастни, помислете отново! Този неутрален оттенък може да се съчетава с много цветове, за да създаде свеж, красически външен вид. Отлично решение е да се смесите сиво с разнообразие от модели и да добавите светли забавни аксесоари с докосване на злато. Всичко това ще подчертае белите мебели.

Металически сив цвят

МВР-Collection-апартамент-цветен-схема-Идеи

Спалнята трябва да отразява личността на собственика на жилището – тя е място, където най-вече той следва да се чувстват 100% спокойно и уютно. Неутралните тонове и меките метални нюанси задават тон за елегантно и приятно убежище от градската суматоха. Топлите сиви цветове, шампанско тоновете, златистите и сребристи нюанси и сияйно белите акценти създават идеално за релаксация и отдих пространство. Те заедно създават това, което една спалня наистина трябва да отразява!

Отличен избор е да добавите неочаквани текстури. Например, използвайте наслояване от изкуствени кожи с козя козина, акрил и вълна. Продължете с коприна и кадифе, които добавят фино усещане и драма. Този вид декора за спалня може лесно да бъде постигнат чрез метална цветова схема. Завършете с избор на плюшени платове и абстрактно произведение на изкуството.

Успокояващо синьо и сиво

Eva-Санчес-Design-стаен цвят от схема Идеи

Известно е, че цветовете засягат нашия мозък и влияят на това как се чувстваме. За една спалня винаги се препоръчва украсата да е възможно най-спокойна и релаксираща, тъй като тя е пространство, където прекарваме голяма част от нашия ден. Можем да създадем спокойна обстановка, като включим естествени материали като дърво, памук, вълна и др. За стените – белите, сивите или светлите блус тонове ще подобрят собствените общия вид и ще подчертаят естествените материали. Включването на елементи, които ви правят щастливи в добре координирани нюанси, ще ви помогнат да създадете перфектното място за презареждане след дълъг ден.

Подобни публикации

Какво да търсите в един протектор за матрак

desito

Модерни идеи за декорация: Звездната тематика в украсата на нашия интериор

admin

Ползите от това да имаш домашен любимец

desito
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .