Любопитно Полезно

Как да създадете красива спалня в неутрални цветове (Снимки)

Как да създадете красива спалня в неутрални цветове (Снимки)

Неутрална идея за цветова схема на спалнятаСпалнята на човек е неговото светилище. За всеки тя трябва да бъде безопасно убежище от градската суматоха и някъде, където може просто да се уедини. Специалистите интериорни дизайнери препоръчват неутрална цветова схема с бели, бежови и метални акценти. Такъв интериор наистина предлага релаксиращото пространство, което една спалня трябва да бъде. Можете да вмъкнете различни текстури в стаята. Използвайте наслояване от одеялата от вълна, през богати памучни завивки, до лъскави копринени възглавнички.

Неутрална комбинация от цветове, съчетана с метали

от лаурен джейн идеи за цветова схема на спалнята

Бяло и златно

бяла къщичка спални-цветни-схема-идеи

Спалнята може да бъда проектирана около любимия на повечето хора неутрален цвят – белият. Добра идея е да се използват няколко нюанса на бяло. Ако разполагате с френско легло от стара, добра реколта в кремаво и бяло със златни акценти и издълбани флорали малки украшения, то е добре то да заема централно място в стаята. Всичко останало следва да е деликатно и красиво, за да осигури спокойно и релаксиращо пространство. Добавяйте свежи цветя ежеседмично за свежо докосване и връзка с природата.

Естествено дърво, бяло и зелено

Дизайн на идеята за идеята за идеята за идеята за цветовете на спалнята

Спалнята е единственото място, в което се препоръчва избора на цвят да бъде в приглушени, земни тонове. Това идва от факта, че спокойните и нежни тонове улесняват умственото изключване от външния свят. Една такава спалня, която в меки и топли сиви тонове, е спокойна и уютна. Такава украса я прави перфектен неутрален фон за отмора на очите и психиката. Силна тенденция са и резервираните, минималистично украсени спални със скандинавска атмосфера. Техният семпъл и лаконичен дизайн се подчертава с детайли от естествена дървесина, растения, органични материали, монохромно спално бельо и аксесоари. Характерни са дървените подове, които са боядисани в черно, което е чудесно решение, за да се придаде дълбочина на по-светлите цветове, използвани в останалата част от стаята.

Крем, мек кафяв, гълъбов сив и розов цвят

Да-Моля,-блог-стаен цвят от схема Идеи

Меки, чувствени и изискани, тези тонове създават неутралната цветна палитра. Нюанси като крем, меко кафяво, гълъбово сиво, розово и златни акценти помагат да се създаде елегантен, спокоен и женствен интериор.

Неутрален интериор със сиви тонове и дървени елементи

Грейс и благоприятни Схема на Спалня Схема идеи

Спалнята е стая, която наистина трябва да ни отразява като личности и не е небходимо да бъде на гребена на вълната на тенденциите. Гостите не са склонни да прекарват много време в нашите места за почивка, така че ние не ги декорираме да се харесат на нашите гости. Те следва да предразполагат към уют и спокойствие най-вече нас.

Спалните са място, подобно на светилище – някъде, където отиваме в края на един труден и дълъг ден, за да се отпуснем, да си починем или да се наспим добре, така че това е едно напълно наше, много лично пространство. Тази стая следва е спокойна и освежаваща, но успявайки да бъде уютна и интимна с помощта на красив текстил и изящни произведения на изкуството.

Хладни тонове на синьо, зелено и сиво

Емили Хендерсън Идеи за цветова схема на спалнята

Основно една спалня следва да бъде уютна, спокойна и релаксираща, но не и скучна. Смесването на хладни тонове като синьо, зелено и сиво с малки графично текстурирани детайли навсякъде могат да направят спалнята идеалното място за вас.

Подобни публикации

Как да изберем трапезна вода за бъдем по-здрави

admin1

Регистрация на ЕТ – документи

admin

Класическата чанта на Коко Шанел

admin