Спорт

С мобилните приложения на букмейкърите откриваме фаворитите в елитните първенства

мобилните приложения на букмейкърите

Първенствата на Стария континент навлязоха в решаващата си фаза и в следващите месеци ще научим техните шампиони. На някои места се очертават интересни развръзки, тъй като няколко отбора водят битка за върха. Ако имате фаворити и сте убедени, че ще спечелят своите лиги, доверете се на хазартно приложение за айфон или андроид и направете дългосрочни прогнози.

 

Ще бъде ли детрониран Байерн Мюнхен в Германия

В Първа Бундеслига остават 10 кръга до края на сезона. Лидер отново е Байерн Мюнхен, а преднината пред Борусия Дортмунд се увеличава с всеки изминал кръг. Баварци водят с 8 точки аванс и според betano ще завършат на лидерската позиция.

Макар че избраниците на Нагелсман записаха някои лоши резултати и не бяха максимално убедителни, няма да допуснат изненада. Предстои “Дер Класикер” в края на април, но отборът от Дортмунд ще гостува на “Алианц Арена”.

Очаква се ожесточена борба за челната четворка, в която ще попаднат Байер Леверкузен, Фрайбург, Лайпциг и Хофенхайм.

 

Манчестър Сити отново ще вдигне титлата в Англия

Според последни коефициенти при повечето букита, Манчестър Сити отново ще триумфира в шампионата. “Гражданите” са фаворити за лидерската позиция, тъй като разполагат с аванс от 6 точки пред Ливърпул. Отборът на Юрген Клоп обаче има мач по-малко, а освен това предстои директен сблъсък на “Етихад”.

Челси най-вероятно ще завърши на трето място във Висшата лига, ако не инкасира последователни загуби. Битката за топ 4 продължава да е основна тема сред анализатори поради факта, че са замесени няколко състава. Манчестър Юнайтед заема 4-ата позиция към днешна дата, но Арсенал изостава само с 2 точки и има три мача по-малко.

 

Интер, Милан или Наполи – кой ще спечели Скудетото

Серия “А” е най-интересният шампионат от топ 5 в Европа, ако говорим за битка на върха. Доскоро Интер бе основен фаворит за титлата, но се стигна до последователни грешки на “нерадзурите”. Хората на Симоне Индзаги загубиха у дома от Сасуоло, след това записаха равенство при визитата на Дженоа и заличиха аванса си.

В настоящия момент Интер заема 3-то място, но има двубой по-малко от останалите претенденти за Скудетото. Върхът е окупиран от Наполи с 57 пункта, а втората позиция е запазена за Милан. Макар Ювентус да допусна немалко поражения през сезона (общо 5), остава в играта. При победна серия в края на кампанията, “бианконерите” имат шансове да се изкачат на върха.

 

Реал Мадрид ще спечели Ла Лига без затруднения

Грандът от Мадрид е лидер в класирането на Ла Лига, след като стигна до 18 победи и 6 равенства в изминалите 26 кръга. Следващ е отборът на Севиля, който завоюва 54 точки до момента. Андалусийци показват стабилна игра в защита, но ще им бъде трудно да изместят Реал.

В битката за челната четворка се включват няколко тима. Бетис заема 3-то място, следван от Барселона, Атлетико Мадрид и Реал Сосиедад. Каталунци постепенно навлизат във форма и ще се опитат да спечелят бронзовите медали. Атлетико се представя на приливи и отливи, но не бива да се подценява в борбата за зона “Шампионска лига”.

Подобни публикации

Головото шоу на Реал или хитростта на Чоло – кой ще се окаже над останалите в Испания?

redactort

Сигурно и удобно: Ето какви са предимствата на онлайн залаганията

king content

Как само симулират футболистите! (МНОГО СМЯХ)

admin
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .