Полезно

Кой вид парфюми са подходящи за носене през различните части от денонощието?

Безспорно носенето на вълнуващи и притеглящи вниманието парфюми е любимият разкрасителен момент за мнозина. Щастливи сме да виждаме все повече хора, омаяни от изключителната нежност и високото качество на марковата парфюмерия. И докато определено вярваме, че първокласната визия не би била възможна без наличието на прекрасен аромат, то не веднъж сме усещали неправилната употреба на различни по вид ухания.

Ето защо днешният текст е насочен в посока на ориентиране – сигурни ли сте, че добре знаете кой вид парфюми са най-подходящи за носене през различните части от денонощието? Ако не сте убедени в отговора и искате максимално най-добре да използвате любимите си аромати, то ви препоръчваме да останете с нас.

Най-подходящите парфюми за носене през деня по време на работа и в офиса

Както вече споменахме, носенето на парфюми е равносилно на изкуство – естетическият подход към ароматите е от съществено значение. Съвсем естествено, първо насочваме вниманието си към ароматите, които са най-подходящи за носене по време на лекции или в офиса. Никак не би било подходящо да се появите на подобно място с благоухание, твърде тежко и натрапчиво. Ето защо специалистите съветват за тези часове от денонощието да залагате на аромати, които се характеризират със свежест и енергизираност. Избирайте нежни акорди, които ще подчертаят небрежната ви визия. Подходящи са плодовите и флоралните парфюми – в тяхната компания определено ще усетите прилив на нежност и добро настроение, а галещият сетивата им аромат никак няма да се стори твърде натрапчив за околните.

За вечерни парфюми можете да заложите на далеч по-тежки и екстравагантни есенции

Втората част от денонощието безспорно са часовете, в които бихте могли да се отдадете на далеч по-приковаващи вниманието и запомнящи се парфюми. Ако през деня е препоръчително да се придържате към нежните и по-ненатрапчиви ухания, то късните часове категорично са времето за по-силни и трайни продукти.

Пикантните, ориенталски и дървесно-мускусни есенции са изключително подходящи за вечерни събирания и партита – освен, че се характеризират със силен и запомнящ се аромат, те се славят и със своята завидна дълготрайност. Едва ли има човек, който да не желае благоуханието, на което е спрял избора си, да остане с него за максимално най-дълго време.

Винаги е добре да съобразявате своите парфюми с поводите и с времето от денонощието, когато избирате какво да носите. По този начин винаги ще сте сигурни, че визията ви отговаря както на добрия вкус, така и на последните естетически тенденции.

Подобни публикации

4 старомодни правила при запознанство, които определено трябва да върнем

admin

Какви цветя могат да се отглеждат в оранжерии

admin

Няколко хитрини за да спите спокойно

redactort
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .