Полезно

Какво е класическо удължаване на миглите?

В тази статия ще разгледаме някои основни акценти на класическото удължаване на миглите. Как изглежда техниката на класическо удължаване на миглите?

Класическото удължаване на миглите е основата на цялата индустрия за мигли и най-популярният вид удължаване във всички страни по света. Универсалността на този вид удължаване се обяснява с факта, че този метод повтаря естествения растеж на миглите, като само удължава вашите собствени и увеличава плътността на миглите.

Вижте и всички наши козметични услуги!

Освен това поддържа европейската тенденция в грима – „грим без грим“: тоест очите изглеждат ярки без видимо присъствие на козметика.

 

Класическа техника за удължаване на миглите

Изглежда, че може да бъде по-просто – цялата същност на метода се вписва в едно изречение. Всъщност, за да извърши висококачествена класическа процедура за удължаване, опитен козметик извършва редица задължителни дейности. И така, директно към процеса.

Преглед на миглите на клиента за класическо удължаване и избор на подходящи материали

В началния етап козметикът разглежда миглите на клиента: дължина (къса, дълга); дебелина (тънък, дебел); плътност (дебела, рядка); наличието на пропуски; тяхното състояние (здрави, отслабени); дали е имало удължаване преди.

Въз основа на проверката козметикът взема решение за използването на конкретен материал (също се взема предвид желанието на клиента). Дължината на миглите при класическото удължаване повтаря дължината на вашите собствени мигли или не надвишава дължината с повече от 30%. Най-често се използва дебелина 0,1-0,15 мм. Огънете в зависимост от извиването на родните мигли – B, C, CC или D.

За да постигне естествен ефект, козметикът трябва да извърши плавен преход с мигли с различна дължина от външния край на окото към вътрешния (например вътрешният ъгъл, започващ от 8, 9, 10 мм, в средата -11 mm и отново 10 mm във външния ъгъл). Ако завършите във външния ъгъл, както и в средата -11 мм,

Предварително почистване и подготовка на миглите за процедурата

Самите мигли на горния клепач трябва да бъдат добре почистени от козметика и препарати за отстраняване на грим. След това върху почистените сухи мигли се нанася специална микрочетка за обезмасляване. Използването на памучни тампони не е желателно, тъй като оставят малки въси. Продължителността на носене и качеството на свързване на лепилото и миглите зависят от това колко внимателно се извършват подготвителните мерки.

 

Техника за поставяне на подложката на долния клепач, защита срещу изпаряване

Преди да започне разширението, козметикът дезинфекцира ръцете си, като спазва правилата за хигиена и безопасност при изграждане .

За да се гарантира, че долните мигли не пречат на процедурата и не се слепват с горните мигли, върху долния клепач се залепва силиконова подложка. Има подобен материал – медицинска еластична лента – ресничките са залепени с няколко ленти, така че долният клепач да не се изтегля назад и очите да са плътно затворени.

Плътно затворените очи трябва да бъдат така, че парите от лепило да не попаднат върху лигавицата на окото. В противен случай ще започне дразнене и сълзене. Миглите ще се намокрят, ще трябва отново да бъдат обезмаслени, изсушени и възстановени.

Източник: https://nsscosmetics.com/

Подобни публикации

Може ли да играем в Sesame Casino през мобилния си телефон

admin

Какво да търсите в един протектор за матрак

desito

Какво ще стане, ако старомодните навици за запознанства се върнат на мода?

admin
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .