Обща категория

Как да се погрижим за фасадата на кухня

Акрилните фасади, които се отличават с блясъка и яркост, се нуждаят от постоянни грижи, за да поддържат привлекателната си, през целия жизнен цикъл.

Предпазни мерки за безопасност

Този материал се отличава с лъскавия си блясък. Той никога не трябва да се мие с прахообразни препарати, които могат да надраскат повърхността на фасадата. Това ще доведе до изчезване на блясъка и в драскотините ще започне да се натрупва мръсотия. Продукти, съдържащи разтворител, алкохол или киселина, също не се препоръчват за акрилни повърхности. Такива могат да причинят пукнатини или да изтрият защитния филм на фасадата. Твърдите тъкани също не са подходящи за почистване на акрилни повърхности, защото могат да оставят драскотини.

Ако нещо не се подава на поправка, не се колебайте да наемете фирма ИЗВОЗВА.КОМ.

Как мога да почистя акрилната повърхност?

За да премахнете мръсотията и праха от повърхността на акрилната фасада, може да използвате сапунен разтвор и мека кърпа. Има и специални почистващи препарати за акрилни фасади, които не само премахват мръсотията, но и полират повърхността. Ако процедурата за полиране се прилага веднъж годишно, фасадата ще изглежда като нова дълго време.

Често при отстраняване на защитния филм акрилът е в меко състояние още половин седмица и лесно може да се повреди. Следователно, такъв трябва да се навлажнява със сапунен разтвор, което води до втвърдяване на акрил или се нанася лак, върху повърхността.

За да предотвратите залепването на малки частици, върху акрилната повърхност, може да използвате антистатични средства. За пълна чистота си струва да използвате нова кърпа всеки път, когато избършете. Това гарантира, че няма прах по акрилната повърхност и е напълно чиста.

Как да полирате?

Необходимо е да почистите фасадата от петна и замърсявания с малко количество сапунена вода и мека гъба. След пълно изсъхване, лакът може да се нанесе със специална памучна кърпа, кърпа от микрофибър или салфетка и да се остави да изсъхне за около половин час. След изсушаване излишните бели частици от полиращото средство се отстраняват с парцал и фасадата придобива вид на току-що направена покупка.

Може да изберете сред широк диапазон и богат избор от цветове и модели с акрилни фасади. Просто трябва да изберете на вкус.

Подобни публикации

Виц 14

admin

Кислородна терапия – същност и цели

admin1

Вива Кредит се класираха четвърти в благотворителния турнир „Спортувай с мисия“

admin
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .