Любопитно Полезно Развлечения

Как да прикрием недостатъците по фигурата с помощта на цветовете и материите. Практично и ефектно!

За да изглеждате по-елегантни, заложете на вертикалните линии в облеклото. Те могат да бъдат изразени чрез самия десен на платовете, от които са изработени дрехите, така и по невероятни други начини. Например, копчета, подредени вертикално, декоративен цип, дълъг шал или панталони с ръбове, както и всякакъв тип декоративни вертикални шевове.

Тъмните цветове

Тъмните цветове

Тъмните цветове ще ви помогнат да изглеждате в отлична форма, дори и ако имате нужда да свалите някой и друг килограм. Едноцветните тъкани са много подходящи за прикриване на всякакви недостатъци по фигурата. И обратно – всички лъскави детайли ще акцентират именно върху това, което се опитвате да скриете. С други думи, ако се облечете в един цвят от главата до петите /например, в синьо, боровинка или шоколад/ със сигурност ще изглеждате много по-елегантни, отколкото в разноцветно облекло. Освен това, монохромността в облеклото напоследък е тенденция, която набира сериозни почитатели с много бързи темпове.

Носете дрехи, отговарящи точно на размера ви

Тъмните цветове d

Това е друг изпитан трик, който ще ви помогне да изглеждате страхотно. Не е за вярване, но в същото време е и неоспорим факт – повечето хора не умеят да избират дрехи в подходящия за тях размер. Както тесните, така и широките дрехи не са подходящи, необходимо е да намерите точния размер, който да ви приляга отлично.

Материите също са важни, не ги пренебрегвайте!

Тъмните цветове sws

Вероятно сте забелязали, че меките и леки материи са в състояние да подчертаят всяка извивка от тялото ви, дори и това да не ви се нрави. Избягвайте да залагате на този тип платове в областта на корема и ханша, ако искате да прикриете излишни килограми. За да направите фигурата да изглежда по-стегната, използвайте по-твърди материи, които да обгърнат елегантно тялото и да го оформят подобаващо. Палтата е добре да бъдат изработени от тежки, елегантно падащи тъкани, които са изключително подходящи за прикриване на всички недостатъци.

 

Тъмните цветове dsd

Подобни публикации

Когато не сте преценили на къде ще падне отрязаното дърво :)

admin

Как да обновим паркета?

admin1

Как кредиторите използват информацията в ЦКР?

admin
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .