Любопитно Полезно

Какво трябва да знаете за мъжете с татуровки?

Резултат с изображение за мъже с татуси

Всеки, който прави татуировка днес, трябва да постави надписа “NEEDLESS” точно на челото, така че хората около него да могат да знаят с какъв човек си имат работа. Преди години татуировката е била символ на мъжество, но днес тя е по-скоро алегория на вулгарност, глупост и инерция. Всички младежи, които сляпо следват модата на правенето на татуировки, трябва да си зададат въпроса: “Плащате пари, за да разрушите кожата си? А защо не плащате и да ви извадят зъб или да ви избодят очите, защото това е същото.

Представете си следната картина. Татуиран мъж отива в затвора и се оказва, че има десет пъти повече татуировки дори от най-големите престъпници. Естествено, че за да си актуален и модерен трябва да имаш татуировки. Освен това, той ще изглежда особено тъжен, особено ако веждите му са обръснати в бръснарницата.
В миналото на истинските, силни и стабални мъже на са им били нужни външни атрибути, които да изразяват техния характер. Татуировките, брадите, раста плитките и т.н. са за повърхностни и незрели мъже. Татуировките днес демонстрират единствено трибализъм и декаденство – това е най-простото описание на сегашните тридесетгодишни деца. Те са крехки и уюзвими като хартиени чаши.
Ще мине време и тенденциите ще се променят. Татуировките ще излязат от мода, а след това момчетата ще разберат, че те разрушават кожата и са хвърлили парите си на вятъра, само защото са следвали сляпо модата и са се опитвали да се преструват на нещо, което не са. Бялата кожа, както и днес, така и преди столетия, е била винаги знак за аристокрация и принадлежност към интелигенцията. 
Татуировката е форма на истински латентен мазохизъм. Тази мода започва от звездите и се появят все повече хора, които да ги имитират сляпо. На всичко отгоре, за нея се плаща. Хората дават пари за да ги нараняват умишлено.

Подобни публикации

Как се връзва панделка от сатен?

admin

Всичко, което трябва да знаете за филтри Mann

admin

Голяма порция смях! :)

admin