Любопитно

Каквито и притеснения да имате относно пазаруването от магазин за възрастни – забравете ги!

Да пазаруваш в секс шоп е същото, както да пазаруваш в железария, бакалия, магазин за козметика и всеки друг търговски обект. На всяко от изброените места работят професионалисти, чиято работа е да ви помогнат да намерите най-подходящия артикул за вашите нужди. Любезно, с изчерпателна информация относно особеностите на продуктите.

Това прави ли ви извратен?

Макар и доста разкрепостено по отношение на секса, обществото ни е все още обхванато от редица заблуди по отношение на сексшоповете. По-големият процент хора смятат, че клиентите на този вид търговски обекти са извратени индивиди, които се нуждаят от специални приспособления, с помощта на които да реализират разюзданите си фантазии.

Бързаме да опровергаем подобни твърдения, изтъквайки огромния асортимент от продукти в магазините за възрастни. От един добър секс шоп могат да се купят супер качествени неща, които да направят сексуалния живот на една двойка много по-приятен. Етерични и масажни масла с такова качество, каквото предлагат някои вериги, не могат да се намерят в дрогериите и специализираните козметични магазини.

Първокласни марки и видове презервативи – супер тънки, супер големи и по-малки от стандартните. Всичко, което ви е срам да потърсите в близката дрогерия или аптека, ще откриете в почти всеки Sex Shop, при това в разнообразие от цветове, вкусове и структури (релефни и гладки). Нищо извратено няма в това да се снабдиш с кондоми, точно обратното.

Ръководство за начинаещи

Първата ви покупка от секс шоп не е задължително да се случи в реалния свят. Благодарение на интернет днес всичко необходимо се предлага и в електронен вариант. Пазаруването на място си има своите предимства, особено ако купувате вибратор. Добре е да се запознаете от близо с техническите му параметри, с размера и шума му по време на вибриране.

Не се колебайте да попитате, независимо дали пазарувате от физически или онлайн секс шоп като Sextoys.bg нужните ви артикули. Когато дадена характеристика ви убягва, но за вас тя е от изключителна важност, потърсете съдействие. Специализираните сайтове с добра репутация имат Live Chat, чрез който можете да зададете вълнуващите ви въпроси. Не се стеснявайте – тези хора са чували всичко, а освен това сте напълно анонимни.

Добро решение е да набележите онлайн продуктите, отговарящи на вашето търсене, след което да отидете на място, за да видите как изглеждат на живо. Така няма да се притеснявате допълнително от своята неопитност и слаби познания по отношение на артикулите за сексуална стимулация. Напротив, ще направите впечатление на човек видял и опитал всичко.

Не отивайте и в другата крайност – не флиртувайте с продавачите. От твърде срамежлив купувач има риск бързо да се превърнете в прекалено натрапчив досадник. Само защото продавачките в сексшопа са симпатични и имат обширни познания относно еротичните продукти, не е причина да ги принизявате до секс труженички. Те са там, за да помогнат на сексуалния ви живот, но само с необходимата информация.

Не купувайте неща, които смятате, че се очакват от вас, а онова, което ви е нужно. Не всеки мъж, прекрачил прага на някой sex shop търси еротично бельо или вибро яйце за своята приятелка. Някои се нуждаят от пенис ринг, други от анален лубрикант, а трети от простатен масажор. Човешките нужди по отношение на секса са коренно различни и в нито една от тях няма абсолютно нищо срамно.

Подобни публикации

Кой е най-подходящият за вас знак на зодиака?

admin

Най-честите грешки при избора на детски играчки

admin

На какво е символ червената гривна?

admin
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .