Мода

Запомнящо присъствие: Как бижутата превръщат всяка визия в изкуство

дамски бижута

Въпреки огромния напредък в технологично, интелектуално и личностно развитие, в редица случаи хората си остават подвластни на първичните импулси. И макар да звучи леко несправедливо, жените могат да се възползват от ситуацията малко повече, отколкото силната половина на човечеството. Това се дължи на факта, че те се облагодетелстват от употребата на повече грим, бижута и други малки хитрини, които да засилят и подчертаят вроденото им очарование.

  • Кутията на Пандора

Умишлено ще избягаме от всичко негативно и ще представим един малко по-различен предмет, който обещава да ни предложи безкрайни блага. Това е безценната кутия за бижута, която освен да въдвори ред в хаоса, ни предлага истинско пиратско съкровище. От вас зависи с какво ще я напълните, но не подлежи на съмнение, че всяка дама трябва да я притежава.

  • Силата на бижутата

Едва ли има човек, който да не е забелязал колко много се променя обликът при наличието на бижу. То трябва да е съобразено с визията, която сме си избрали, да съответства на стила и тена на кожата ни, но задължително да присъства. От малки и едва забележими елементи до сравнително крещящи и привличащи вниманието майсторски изработки, бижуто може да ни накара да засияем. Буквално!

Не е задължително да сме затрупани с изобилие от скъпоценни камъни, за да блестим. Някои много оригинални творения на находчиви дизайнери съчетават в себе си изключително достъпни материали, които въздействат не по-малко от скъпоценностите.

  • Акцентът върху обеците

Обеците заемат почетното място в класацията за най-обичани бижута. Дамите прибягват до тях по една много проста причина. Близо са до лицето. Така се явяват своеобразен комплимент към вече наличната красота. С обиците може да подчертаете очите, скулите, устните и като цяло визията.

Те не създават неудобства при ежедневното им носене. За разлика от гривните или пръстените, обеците рядко се оказват пречка, когато пишем на компютър, когато си мием ръцете или просто решим да сготвим набързо. Без значение дали имате дълга или къса коса, дали обичате да я носите пусната или на опашка, обеците са за всеки, който иска да изглежда зашеметяващо дори в обикновеното ежедневие.

Ролята на съхранението

Отново се връщаме към изконния въпрос. Добре е, че на ваше разположение се кипрят около тридесет чифта, но какво решение сте взели за съхранението?! Не подценявайте въпроса.

Това ще запази бижутата красиви, ще ви позволява да ги откривате бързо и ще въдвори ред на и без това претрупаната тоалетка. Така че, преди да пристъпите към покупката на поредното бижу, се обзаведете с кутия за него.

Една успешна инвестиция, която пести време. Следващия път, когато искате да зарадвате близка приятелка или роднина с майсторско украшение, направете изненадата пълна, като го скриете в кутия за бижута.

В навечерието на най-женския празник е време да посетите https://shine.bg и да направите наистина стойностно вложение.

Подобни публикации

Откъде започва модата на брошките?

admin

Изберете правилните дамски боти за вашия тип тяло

adminche

Тенденции в мъжките тениски

admin
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .