Мода

Ето защо дамските дънки с висока талия са подходящи за всяка фигура

дамски дънки с висока талия

През последните години модата е благодатна за дамите – всяка нежна представителка може да изглежда зашеметяващо в дънки

Когато избираме облекло, винаги трябва да съобразяваме пропорциите и фигурата си. За щастие, правилото понякога има и изключение, просто защото някои модели са подходящи за всяка нежна представителка.

Това с пълна сила важи за актуалните и любими дамски дънки с висока талия (VS Fashion).

Те безспорно имат способността да оформят и повдигат зоната на ханша, предлагат незаменим комфорт при носене и издължават визуално краката. Три предимства, за които никога не бихме се поколебали да притежаваме в арсенала си от женски чар и красота.

Може да изглеждате значително по-високи, ако заложите на дънки с висока талия и тесни крачоли. Те успяват максимално да удължат силуета, доста повече отколкото тези с широки крачоли. Дънките с дължина над глезена чудесно се съчетават с обувки на висок ток, което е допълнителен бонус в сантиметри, в полза на стремежа към стройно тяло.

Носете спокойно блузите си прибрани в дънките, не е необходимо да скривате високата талия. Това гласят и професионалните съвети на стилистите. Топът или ризата в дънките, с което акцентирате именно върху талията.

За предпочитане са по-прилепналите блузи, а не тези с прекалено широки ръкави.

Обърнете внимание на размера при покупката на дънки. Важно е да сте избрали правилния за вас, за да не допуснете висене на плат в горната част или в другия случай, да усещате стягане и неудобство.

Дънките с висока талия може да комбинирате със сако, блейзер или тренч. Много звезди в ежедневието избират точно такъв аутфит: незакопчано сако, тясна блуза и дънки около или над пъпа.

Перфектното решение за допълване на визията са маратонките, но официалните обувки също са удачни, когато дрескодът го изисква. За да постигнете хармония в цялостната концепция, нека връхната дреха да е около средата на ханша или под него.

Изключително актуални напоследък са късите топове, като тук по-младите дами са привилегировани, но разбира се и тези, които са запазили стегнатите си форми в зоната на коремчето. Това е зашеметяващ ефект, който ще постигнете с помощта на висока талия и къс топ.

Все пак моделът на дънките успява да прикрие някои несъвършенства, а закачливото послание на бюстието или широката скъсена блуза превръща модното решение в уникален подход в духа на младостта. Всички имаме нужда, поне за кратко, да се почувстваме ефирни и безгрижни, да излезем от обичайния си стил и да експериментираме.

Възползвайте се, днес дизайнерите предоставят благодатни възможности!

Подобни публикации

Различните видове сребърни обеци, които всяка жена трябва да притежава

gri123

Дамските якета тази зима: Кои модели препоръчват дизайнерите

king content

Предимства и недостатъци на роклите от дантела

admin
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .