Мода

Запретнете ръкави с тези 5 начина да покажете стила си

В исторически план запретнатите ръкави са били символ на „прехода от думи към действие“. Независимо, дали мъжът е решил да работи усилено физически, дали се готви да нанесе първия удар в дуел или просто иска да се отпусне, след тежък ден, прибирането на ръкавите винаги е знак, че мъжът е истински мъж.

Макар да си мислите, че запретването на ръкави не е твърде трудно и че не е нужно да разбирате подробно тези проблеми, ще се изненадате да научите, че всъщност има няколко метода за това. Всеки метод има уникални предимства и чар.

В тази публикация, ще споделим, най-стилните и практични начини за промяна в дължината на ръкава на ризата. Ще разгледаме мъжкия костюм или спортно-елегантни тоалети. Препоръчваме ви, да изпробвате всяка техника, за да видите коя работи най-добре за вас на www.brutale.bg.

1. Класика

Най-традиционният и интуитивен метод на съчетание е мъжки костюм Classic и запретнат ръкав. Този метод, включва маншети, които се сгъват равномерно, докато постигнете желаната дължината на ръкава си. Този метод е чудесен за по-тежките ризи от памук.

Започнете с ръкава, при напълно удължена китка и с всички разкопчани копчета.

Сгънете маншета нагоре.

Продължете да въртите маншета нагоре, докато се постигне желаната дължина.

Този метод изглежда страхотно, когато свиете точно под лактите, показвайки само, около една трета от ръцете си.

2. Морски пехотинец

Подобно, но по-точно от класическият подход е този метод. Морското започва с изгладени и навити ръкави, се прави, преди да облечете ризата. Този метод води до най-ясните и еднакви ръкави, но и отнема най-много време.

Поставете ръкава на масата (за предпочитане веднага, след гладене).

Сгънете маншета нагоре.

Изправете гънката и изгладете. Първото ви сгъване трябва да е много спретнато, свежо и без бръчки.

Сгънете маншета, като повторите стъпки 2 и 3, докато достигнете предпочитаната височина.

Тази техника позволява сгънатият ръкав да седи много добре на ръката (обикновено в лакътя или по-високо). Това ще е удобно съчетание, дори в комбинация със сакото на костюма.

3. J. Crew

Навярно сте виждали, как американската марка J. Crew, създава весели, атрактивни и смели колекции дрехи със запретнати ръкави на своите модели и манекени? Това е лесен начин да добавите малко планирана бъркотия към вашия тоалет, та дори той да е сериозен мъжки костюм. Тази екипировка е идеална за ризи, които имат контрастен цвят или печат, върху маншета.

Започнете с напълно удължени и разкопчани ръкави.

Сгънете ръкава за около две ширини на маншета.

След това сгънете края на ръкава, почти до ръба на маншета.

Готовият ръкав изглежда така, че ръбът на маншета да е в горната част на навитата част, а не скрит, както при първите два метода.

4. One-N-Done (веднъж и готово)

Този подход е перфектен, когато искате да съчетаете риза с яка и пуловер. Този метод позволява двата компонента на изображението да се допълват взаимно. Наред с това, всичко се прави толкова просто и бързо, че името на техниката е напълно оправдано – веднъж и завинаги!

Издърпайте ръкавите на ризата надолу, така че да се показват под пуловера.

Обърнете маншетите и сгънете веднъж, така че да е сгънат над краищата на ръкавите на пуловера.

Маншетите могат да бъдат затворени или отворени.

5. Навиване на ролка

Тази опция се използва, когато носите закопчана риза и жилетка. Въпреки че може да се използва и за предишния метод. Вместо да навиете двете дрехи (жилетка и риза) заедно, което ще доведе до ограничение в движението и дискомфорт, по-добре е да го направите отделно. Нещо повече, навитите ръкави на ризата ще държат ръкава на жилетката, създавайки сплотен външен вид за целия ансамбъл.

Започнете, като приберете (без пластове) ръкавите на жилетката.

Завийте по J. Crew метод, с ръкавите на ризата си.

Прикрепете ръкава на жилетката си към вече навития ръкав на ризата и коригирайте съответно, за да изглеждат пластовете сплотени и единни.

Смятаме, че е полезно за всеки съвременен мъж да знае такива стилни трикове. С тяхна помощ ще може да украси ежедневния си мъжки костюм. Сега не е нужно да се борите с постоянно падащите ръкави, а ще сте ги осигурили перфектно.

И помнете: Живейте със стил!

Подобни публикации

Макси дънки за едри жени – основни препоръки за избор

admin

Тенденции в мъжките тениски

admin

Още по-съблазнителни с повдигащ дупето клин

admin
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .