Любопитно

Залози на Esports в Мексико – Как да залагаме на спортни събития

Историята на мексиканския пазар за Esport залагания и как той набира популярност

Много области по света започват да оценяват чудесата, които предлага индустрията на Esportа, тъй като светът се отваря за нея.

Мексико е една от тези области, където Esport набира все по-голяма популярност. Как стартира мексиканският пазар на Esport спортове и продължава ли да печели вниманието и популярността, които заслужава?

Началото

Мексико, както и всяка друга страна, която е посрещнала Esportа с отворени обятия, започна да приема индустрията като развиващ се пазар. С игрите като Dota 2 и League of Legends, които стават все по-популярни с участието на все повече играчи и отбори, се появиха множество мексикански организации за Esport. Едни от най-популярните такива игри можете да откриете в този сайт.

Размерът на Мексико и близостта му до САЩ го правят привлекателен пазар, но това е само първата стъпка в развитието на Esportа в Латинска Америка. Талантът на Мексико, който се корени в културния опит и потреблението на онлайн медии, има потенциала да се превърне в една от водещите нации в индустрията на Esportа, тъй като конкуренцията се разгорещява.

Още по-важно е, че инвестициите в инфраструктурата на страната ще бъдат критичен компонент от усилията ѝ за разрастване на Esport индустрия.

По подобен начин една голяма физическа мрежа от предприятия, като например центрове за игри, ще направи мексиканската Esport индустрия по-достъпна за широката общественост. Скоро след установяването на офис в Мексико издателите на игри започнаха да организират свои собствени турнири по Esport. Например през 2015 г. Ubisoft организира първия си турнир, базиран на локална мрежа, с награден фонд от 5 000 MXN (260 USD).

С течение на времето той набира популярност.

Латинска Америка е богата на таланти, особено в областта на Esportа, и много разработчици на видеоигри са наясно, че броят им се увеличава от година на година.

През 2017 г. секторът се разрасна с главоломни темпове в региона. Благодарение на играта League of Legends страни като Аржентина и Бразилия се превърнаха в по-географски ориентирани. От друга страна, играта Valorant, която вече има своя собствена лига, взриви популярността си в Мексико.

Мексико се превърна в една от най-мощните държави в Латинска Америка и в света в резултат на добавянето на цифрови марки и разработчици на игри.

За да започнете, ето няколко съвета за залагания на Esport събития.

Когато залаганията на Esport спортове бяха все още съвсем нови, имаше много опити и грешки, които доведоха до огромни загуби. Въпреки това, колкото по-запознат е един залагащ с индустрията, толкова по-големи са шансовете му да спечели. Ето кои са най-добрите съвети за Esport залози, които трябва да знаете, за да спечелите големи пари, когато започнете да залагате:

Научете играта от нулата.

Най-добре е да се концентрирате върху една-единствена игра, ако сте нови в залаганията на Esport. Разбирането на основните елементи на дадена игра в областта на Esportа е от решаващо значение за намирането на успех на пазара на залагания. Ако например харесвате Dota 2 или League of Legends (LoL), трябва да посветите цялото си време, за да научите всичко, което трябва да знаете за тези игри – от механиката до историята.

Самата игра е най-добрият начин да се научите как да играете тези игри. Най-популярните Esport игри, като Dota 2, League of Legends и Counter-Strike: Global Offensive, са безплатни за игра.

Има и правила, които ще научите по пътя, които ще ви помогнат да разберете напълно игрите. Това се дължи и на факта, че всеки герой, играч, персонаж и заклинание се актуализират редовно, което налага определени забрани, ако са твърде силни.

Научете повече за промените в мета, както и за специфичните правила.

Промените в мета (най-ефективните налични тактики) се случват много по-често в игрите, отколкото си мислите. Esport се основава на концепцията за невероятни метаигри, които дават на професионалните играчи предимство в конкретни игри.

Това означава, че всяка година или актуализация прави игрите по-интересни и уникални, като не позволява на играчите да се отегчат. Когато тези промени настъпят, един от героите, шампионите или оръжията се подобрява, за да компенсира несъответствията и да възстанови баланса на силите.

Като нов играч или залагащ изучаването на метаиграта може да бъде трудно. Ще се забавлявате чудесно при поставянето на залози, след като го усвоите и разберете концепцията.

Научете повече за различните видове коефициенти.

Сега, след като имате обща представа за игрите, които се предлагат на пазара на Esport игри, е време да научите за коефициентите и как да ги разчитате.

Винаги трябва да сте запознати с начина, по който са структурирани числата, и с това какви печалби са свързани с коефициентите, представени от букмейкърите, независимо от вида на коефициентите (американски или десетични).

Подобни публикации

Езикът оформя начина, по който мислим – твърди Лера Бородицки

admin

Китай разработва изкуствена луна, за да украси нощното небе

admin

Откриха невероятно съкровище край Свещари

admin