Мода

Неустоима на плажа: Как да акцентирате върху бюста с бански от две части

дамски бански от две части

Не позволявайте на малките детайли да смущават цялостната картина на вашата визия

Факт е, че не всяка жена се радва на пищна гръдна обиколка, но преустановете на момента да се чувствате ощетена от природата. Първо, добрата новина е, че големият бюст вече не е толкова актуален, и със сигурност не е нужно да го притежавате на всяка цена. Втората положителна вест е, че все пак е лято и трябва да му се насладите максимално, а с помощта на дамски бански от две части може да превърнете заветната зона в перфектния акцент, независимо от наличния обем там.

Не бива да позволявате на малките детайли да смущават цялостната картина на вашата визия – просто заложете на златната формула, да превърнете „дефекта в ефект“. 

Точен размер

Едно от най-важните правила в случая е да откриете горнището на бански, което пасва добре на фигурата ви, тоест отговаря реално на размера ви. Само така то ще покрива плътно гърдите и ще седи наистина добре.

В обратния вариант рискувате вълните да ви създадат повод за смущения и непрекъснато да се налага да намествате връзките или закопчалката. На плажа мислете за всички хубави неща, не допускайте подобни проблеми.

Горнище с подкрепа

Повдигащите горнища, снабдени с допълнителни подплънки, са добро решение за вас. Те визуално увеличават обиколката и оформят бюста, придържайки го стабилно.

Ако сте любители на триъгълните форми, може да ги използвате, спазвайки горните условия. Всъщност повечето от тях са с връзки на врата, което също е удачно тук.

Тип бюстие

И тази кройка е препоръчителна, но обърнете внимание дали горницата притежава вътрешна силиконова лента или ластик, отново за да си гарантирате стабилност при употреба. Бюстие или бандо видимо увеличават формите в частта, в която желаете, и са в духа на младежкото излъчване.

Игра с цветовете

При подбора на двете части на банския може да заложите и на играта с цветовете, тъй като те ще са от полза за илюзорната корекция.

За малки гърди е препоръчително горнището да е цветно или с щампи, не непременно в черно и бяло. Не пропускайте да съчетаете хармонично с бикините, но се стремете те да са един тон по-тъмни от материята върху бюста.

Долниците, които са по-изрязани са перфектно допълнение, тъй като насочват естествено погледите нагоре. И ако там се окаже, че моделът е с волани, декорации и повече плат, това оптически ще създаде представата за повече обем.  

Подобни публикации

Какво е сватбен фотограф и защо имате нужда от сватбена фотография?

admin1

Подходящи тениски за двойки: Идеалната идея за подарък

redactort

За какви поводи са подходящи мъжките тениски с яка

adminche