Любопитно

Възможна ли е доставката на български книги в Германия

Много от българите, които живеят извън страната ни се питат дали е възможна доставката на български книги в Германия. Тя е една от страните, които повечето от нашите съннародни  избират, тъй като предлага благоприятни условия за живот както от финансова гледна точка така и социално положение. Благодарение на развитието на технологиите както и на он-лайн магазина БългаранЪ, доставката на български книги в пределите на Германия, както и още много други държави по света е вече напълно възможна. Срока на доставка разбира се винаги притеснява всеки един от вас- хората избрали да си поръчат нещо онлайн.Е, може би ще ви изненадаме като ви кажем, че срока в който магазина доставя своите поръчки е максимум 10 работни дни. Това е един доста приятно изненадващ факт, тъй като всеки един от вас може би когато чуе доставка от България, си представя безкрайно дълги срокове от рода на месец или два.

Магазина разполага с огромна колекция от над двадесет и пет хиляди книги на световноизвестни или български автори. Така вече благодарение на БългаранЪ, можете да четете вашите любими литературни произведения не само на езика на държавата в която живеете, но и на вашия роден език-българския. Разбира се ако не намерите нужното от вас заглавие, вие можете да се обърнете към екипа на БългаранЪ и ако книгата е с изчерпан тираж, то тя ще достигне до вас без проблем. Разбира се има случаи в които книгата, която ви е нужна вече извън тираж, но в този случай отново може да се обърнете към екипа на магазина и те ще направят абсолютно всичко възможно ако има достъпен екземпляр в пределите на страната, то той да достигне до вас без проблем.

Всеки един от нас българите живеещи извън пределите на страната ни иска детето му да се научи да чете и да пише на български език. Разбира се БългаранЪ има няколко възможни опции това да бъде постигнато в домашни условия или дори в българските училищата, които вашите деца може да посещават. Първата опция са двуезичните детски книжки. Това е книжка в която всяка една страница е преведена както на български език така ина английски или немски. Втората опция е учебниците на български език.БългаранЪ разполага с богата колекция от учебници по български език,математика, химия, биология, история, география, родинознание, физика и още много други. Всеки един българин се гордее с историята на своята страна и с нейната богата природа, нека това също стане част от нещата, които вашите деца могат да научат за България.

Подобни публикации

Какво прави жената желана?

admin

5-те най-стръмни и опасни пътища в света

admin

Как детските дървени влакчета помагат на детето?

admin
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .