Полезно

Всичко, което трябва да знаете за филтри Mann

Въпреки, че съществува богат избор на филтри на пазара, филтри MANN са сред най-разпознаваемите и предпочитаните. MANN-FILTER създават продукти, които са от най-висок клас и отговарят напълно на очакванията на потребителите, както и на изисквания и регулации от индустрията. Но може би сте се чудили какво прави филтрите Mann толкова различни и специални. 

 

В тази статия ще се запознаем на по-дълбоко ниво с филтрите Mann и ще разгледаме какви са техните основни предимства и ползи. 

MANN – Сигурност и безкомпромисно качество

MANN-FILTER разчитат единствено на иновативни технологии, които осигуряват ненадминато качество и ползваемост при почти 100% от продуктите, които можете да откриете на пазара. Богатият опит на производителите на различни видове филтри им позволява да прилагат последователни и тествани процеси при събирането на идеи и използването им в работните проекти. Над 700 учени прилагат знанията и практиката си в разработването на нови продукти, докато компанията се радва на 9% среден годишен растеж и над 25% филтриращи елемента на секунда. 

 

MANN+HUMMEL се грижи за серийното производство и производството на резервни части за машинната и автомобилната индустрия. Част от предложенията на компанията са системи за въздушно филтриране, смукателни системи, системи филтриращи течности, филтри за затворени пространства и други.

 

Можете да се възползвате от различни видове филтри и да сте сигурни, че залагате на най-доброто на пазара. Ето и някои от топ предложенията на MANN.

Въздушни филтри

По време на работа на двигателя, редица замърсяващи частици като прах, сажди и други влияят на чистотата на въздуха, както и на горивната камера. Такъв тип замърсяване може да доведе до пукнатини и бързо износване на двигателя. То може да бъде причина и за проблемно управление, като засегнат сензорите, които са разположени между горивната камера и всмукателната камера. 

 

Въздушните филтри на MANN са чудесно решение, тъй като филтрират и почистват всмуквания въздух, позволявайки прецизно разпределяне на сместа въздух/гориво. По този начин, двигателят е напълно защитен и може да функционира правилно. Този тип филтри могат да филтрират полени, пясък, капки вода, ръжда и прах. Те пропускат единствено чист въздух в горивната камера и предпазват срещу потенциални повреди. 

Маслени филтри 

Следващият вид филтри са маслените филтри на MANN, които се грижат за ефективното почистване на маслото от замърсяващи частици като метални стружки, утайка, прах и други. Те са успешни при филтрирането на хидравлично, двигателно и трансмисионно масло. 

 

Маслото в двигателя играе важна роля, тъй като смазва подвижните и функционални елементи в двигателя. Поради изгарянето, често срещан проблем са именно отложените като утайка твърди частици в двигателното масло. Те причиняват силно замърсяване и увеличават вискозитета на маслото. По този начин, маслото няма да може да предпази срещу корозия и работата на двигателя ще е затруднена. При липса на подходящи мерки, двигателят може да бъде сериозно повреден. 

Горивни филтри

Чистото гориво е ключов елемент от успешното и безпроблемно движение. Редица фактори, като например вода в горивото или замърсяване, могат да доведат до силно износване и повреди. Инжекционната система може дори напълно да откаже да функционира и да доведе до неизползваемост на автомобила. За да предотвратите тези нежелани ситуации, можете да разчитате на филтрите MANN, които могат да осигурят сигурността на работата на двигателя, да предложат защита за инжекционния механизъм и карбуратора, както и да предпазят инжекционната система от корозия. Те са отговорни и за премахването на мръсотии от горивото, защитавайки от износване. 

Филтри за кабина

Силното замърсяване в големите градове е неизбежно и вредно не само за човешкото здраве, но и за околната среда. Проветряването и използването на филтри за кабина са все по-често срещани решения, а повечето автомобили са оборудвани още по време на производство. Филтрите за кабина се превръщат в популярно решение, което може да гарантира почистване на въздуха и една по-безопасна среда. 

 

Доверете се на филтрите MANN и защитете вашия автомобил от вредни вещества, мръсотия и частици. 

Подобни публикации

Чиста вода – да, при смяна на щрангове

admin1

Анти-ейджинг грижа за кожата: Най-добрите продукти и практики за запазване на младежкия вид на кожата

admin

Качества на интериорните врати

admin
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .