Любопитно Полезно

Уютна спалня в сиви тонове (Снимки)

 Уютна спалня в сиви тонове (Снимки)

Сиви идеи за цветова схема на спалнятаМного хора обичат топлата и приветлива обстановка, която една сива спалня може да създаде. Тя може да бъде, както уютна, така и успокояваща, наведнъж. Тази публикация показва как можете да комбинирате различни нюанси на сивото, като използвате текстури, за да създадете спалня, която е спокойна и определено е релаксираща.

Създайте спалня с акценти от бяло и златно, но за изгодна точка се използват текстурите от сиви тонове. Обърнете внимание на елементи, които може да наслоите в украсата, изработени от лен, вълна, изкуствената кожа и т.н. Те се свързват уникално с дървото, метала и стъклото. Това е неутрална палитра, която ще добави визуален интерес и луксозно докосване.

Rosalilium спалня-Цвят-схема-Идеи

Сив, меден и бял цвят

Интериори за интериори в интериора

Експертите съветва да се използват по-мътни цветове в спалнята, за да може собствениците на съвременни жилища да се наслаждават на добър нощен сън, тъй като е доказано, че твърде много визуална стимулация преди лягане може да доведе до неспокоен сън. Ето защо, е добре да се създаде декор с органична цветова схема и с допълнителен интерес. Добра идея е да се създаде фокусна точка от една от стените и да се оцвети с боя или тапет в светъл цвят. Друга добра опция е да се имитират земните тонове чрез спалното бельо и да се добави малка, красиво разположена пейзажна живопис над леглото. Така ще създадете успокояваща спалня, в която веднага ще заспите.

Мента, сиво и златно

Meme Хил Спалня Схема идеи

Ако мислите, че сивото е скучно и е само за възрастни, помислете отново! Този неутрален оттенък може да се съчетава с много цветове, за да създаде свеж, красически външен вид. Отлично решение е да се смесите сиво с разнообразие от модели и да добавите светли забавни аксесоари с докосване на злато. Всичко това ще подчертае белите мебели.

Металически сив цвят

МВР-Collection-апартамент-цветен-схема-Идеи

Спалнята трябва да отразява личността на собственика на жилището – тя е място, където най-вече той следва да се чувстват 100% спокойно и уютно. Неутралните тонове и меките метални нюанси задават тон за елегантно и приятно убежище от градската суматоха. Топлите сиви цветове, шампанско тоновете, златистите и сребристи нюанси и сияйно белите акценти създават идеално за релаксация и отдих пространство. Те заедно създават това, което една спалня наистина трябва да отразява!

Отличен избор е да добавите неочаквани текстури. Например, използвайте наслояване от изкуствени кожи с козя козина, акрил и вълна. Продължете с коприна и кадифе, които добавят фино усещане и драма. Този вид декора за спалня може лесно да бъде постигнат чрез метална цветова схема. Завършете с избор на плюшени платове и абстрактно произведение на изкуството.

Успокояващо синьо и сиво

Eva-Санчес-Design-стаен цвят от схема Идеи

Известно е, че цветовете засягат нашия мозък и влияят на това как се чувстваме. За една спалня винаги се препоръчва украсата да е възможно най-спокойна и релаксираща, тъй като тя е пространство, където прекарваме голяма част от нашия ден. Можем да създадем спокойна обстановка, като включим естествени материали като дърво, памук, вълна и др. За стените – белите, сивите или светлите блус тонове ще подобрят собствените общия вид и ще подчертаят естествените материали. Включването на елементи, които ви правят щастливи в добре координирани нюанси, ще ви помогнат да създадете перфектното място за презареждане след дълъг ден.

Подобни публикации

Ползите от това да имаш домашен любимец

desito

Какви са ползите от мрежите за селско стопанство?

admin

Дневникът на иманяра (1 част)

admin