България

„Почувствай България” – един различен уеб сайт за туризъм и бизнес в България

Почувствай България е уеб сайт, който ви позволява да се докоснете до богатството на нашата родина. Сайтът дава идеи за места, които да посетим, пътешествия, които можем да предприемем и неща, които си заслужава да видим. По този начин се стимулира и развитието на туризма у нас. Освен това в него може да намерите и много информация за културата, традициите и обичаите на българина. Благодарение на целият снимков и видео материал, читателите буквално могат да почувстват България. Всяка една статия в сайта е наситена с качествени снимки и видеа, които ще ви пренесат във въпросната дестинация. Почувствай България не е просто уеб сайт, това е място, което представя държавата ни по един по-различен начин…

За разлика от останалите сайтове в интернет пространството, Почувствай България е ограничен откъм реклами, което си е цяло щастие, имайки предвид, че непрекъснато ни засипват с такива.  Стилът на уеб сайта позволява лесен достъп за четене. Секциите са така подредени, че сами да изберете това, което ви интересува, без да се налага да четете излишна информация. В началната секция ще научите малко повече за идеята на самия сайт. В следващите две – „Пътеводители” и „Места” ще откриете голям брой идеи за разходки и пътувания из уникалната природа на България. Освен, че получавате информация за интересните локации, с очите си ще може да видите и част от тях, благодарение на изобилието от снимки и клипчета. Отдел „Интересно” съдържа статии, на разнообразна тематика, в които може да научите за много интересни събития, традиции и обичаи, които дори не сте предполагали че съществуват! Чрез секция „На картата”, която представлява интерактивна карта, ще имате възможността лесно да откривате най-близките до вас дестинации, а и да добавяте свои такива. Всички тези показатели различават „Почувствай България”  от останалите места в мрежата.

Всеки човек има нужда да избяга от натовареното ежедневие и да си почине, а Почувствай България осигурява удобството лесно и бързо да изберете следващата дестинация за тази цел. Сайтът популяризира бижутата на българската природа и историческото наследство по нашите земи. Всеки един попаднал в „Почувствай България” научава интересни факти, изпитва любов към родното и се заразява с огромното желание да пътува!

 

Почувствай България разполага и със силно изградена мрежа от последователи и приятели в социалните медии. Може да откриете „feelBulgaria” и във Facebook, Instagram, Pinterest и YouTube. „Почувствай България” е от редките сайтове, които са изградили стабилна връзка със своите последователи. Сайтът дава възможност на всички желаещи да споделят пътеписи и преживявания, придружени с лични снимки. По този начин се свързват хиляди хора с един общ интерес – желанието да почувстват България.

 

Подобни публикации

Позиция на ректора на Югозападния университет „Неофит Рилски“ по повод тиражният размер на му месечна му заплата

admin

Съкровищата на България (1 част)

admin

Какъв размер плочки за баня

admin