Полезно

Как правилно да се изберат макси рокли?

Дамите с пищни форми са уникални по свой начин, индивидуални. Разбира се, както всеки човек и те си имат недостатъци в силуета, които желаят да прикрият и да покажат своите хубави черти.

Да се купят макси рокли е сериозна работа и се изисква добре да се познават особеностите на тялото.

Трябва да се обърне внимание на структурата на тялото преди да се избере дрехата.

Вида на роклята трябва да е съобразен и с целта, за която се купува – за празник, всекидневна, за офиса.

Предстои ви да сте на сватбено тържество, на театър или другарска среща, но същевременно искате рокля, която не е само за един ден.

Този вариант, който може да бъде за празнично мероприятие и за обикновените вечерни разходки, трябва да изглежда класически и стилно.

Например, тъмно синя рокля около коляното – тя може да изглежда ярко и представително, ако към нея са подбрани правилните аксесоари.

При избор на макси рокли е необходимо да се замислите какви недостатъци искате да скриете – широки плещи, голяма талия, обемисти бедра, къси крака.

Осъзнаването на вашите недостатъци е още един ключ към правилно избраната по фигурата вечерна рокля.

След като сте направили правилен анализ на структурата на тялото си, следва да изберете правилния силует, деколте, талия, за да се подчертаят вашите красоти и се скрият недостатъците.

Носете силно разклонени рокли, за да уравновесите масивните плещи. Проблемът с късите крака може да се разреши с макси рокли със завишена талия.

Внимание трябва да се обърне и на материята – за предпочитани са леките (коприна, сатен), които падат много красиво и скриват недостатъците по тялото.

Не е желателно дрехата да е много шарена, защото създава допълнителен обем.

Всички знаем, че черния и тъмните цветове правят фигурата стройна и скриват неприятните детайли. Но няма нищо страшно в ярката палитра, дори за вас да е необичайно. Синьо, коралов цвят, зелен – позволете си да бъдете забелязана.

Ако имате красиви зелени очи, купете си макси рокли в червен или виолетов цвят.За червенокосите дами подхождат стилни рокли в тревисто зелен оттенък.

Избирайте цветовете за макси рокли според цвета на кожата си и косата.

Купувайте дреха с щампи. Те могат да скрият недостатъци, а някои от тях могат да ви помогнат да изглеждате стройни. Така, например, щампи на линии.

Подобни публикации

Радостта от кръщенето на любимото дете

admin1

Какви цветя могат да се отглеждат в оранжерии

admin

Защо да изберем гуми Радар?

admin1